tirsdag 10. februar 2009

Nearly Insane

Denne boka har jeg vært på jakt etter en stund!!! Fant den på Lappemakeriet. Tittelen vil jeg fritt oversette til "Passe Sprø!!" Det er vel omtrent det jeg er når det kommer til hobbien min. Det er en del damer der ute som deler den samme "sykdommen". Men jeg skal bare snakke for meg selv!!! Det som forundrer meg er at jeg ikke klarer å holde meg til en stil, jeg spretter rundt fra "tue til tue "som en forvirret frosk!? Vil gjerne gjøre alt på en gang!! Det hører med til historien at jeg har en fin boks, med ganske mange, mer eller mindre velykkede blokker av Dear Jane!! Men her er nå blokk 1

av Nearly Insane. Stoff-valget er litt tilfeldig. Plukket ut noe av det jeg har, brunt, blått, gult, beige, og så skal jeg finne et fint stoff til mellom-bordene. Men jeg skal lage noen fler før jeg kjøper mer stoff......... Jeg sydde denne blokken på matpapir. Fant ut at bitene er så små, at det er den måten som er enklest for meg å få det nøyaktig. Størrelsen skal være 6 inch+ 1/4 inch til sømingsmonn. Det blir spennende å se hvor mange blokker det blir, i boka er det 98!!


1 kommentar:

Yoga-lady sa...

Sprø er du vel ikke - skjønner bare ikke at all syingen ikke gjør at du får vondt i armer, skuldre og nakke!!! Særlig sånt pirke-arbeid, da blir jeg veldig stiv i nakke og skuldre. Kanskje du skulle gjøre litt yoga innimellom øktene?? Nå er det snart natta her, skal snart legge meg. Tidelig opp på golf i morgen, ikke noe latmannsliv dette expatlivet - haha!!! Har ryddet masse i helgen og det føles som om det er lettere å puste i leiligheten. Herregud så mye rart man sparer på.....men jeg blir bedre og bedre på å være tøff når jeg rydder/kaster. Fant ut at jeg hadde ikke mindre enn 7 vann-mugger!!! Tror knapt jeg har brukt 1 av dem....så de gamle i keramikk fikk hvile i fred.... Jeg fant også 3 "knytter" med lapper..har vel hatt en illusjon om at jeg skulle quilte litt jeg også. Synes det er så mange fine stoffer og så kjøper jeg litt, men det blir jo heller ikke brukt :( Nå må jeg få Ellingsen til å gå over alle mappene sine, tror du "Prosjekt-ledelse i OL 1994" er særlig akuelt lenger - eller hva med brukerveiledning for mobiltelefoner fra år 2000 eller deromkring???? Festlig lese-stoff spør du meg!!! Neste runde blir kles-skapet, der er det litt å ruske opp i. Kjekt å ha tenker jeg, og så glemmer jeg det til og med når/hvis jeg trenger det.
Klem fra meg