søndag 20. mars 2011

Søm terapi 2

En avspasseringsdag på fredag, gjorde at jeg kom skikkelig i gang med denne toppen. Den er laget rundt toilen i midten.  Dette skal bli en quilt som skal henge på  en vegg her i heimen.  Det er enkle former, men den tok lengre tid å sy enn forventet!?  Jeg skjærer aldri opp alt før jeg syr, men skjærer mer når det trengs. Da sitter jeg igjen med lite rester. Det kan jeg like!!
 En ny strikkeveske er laget. Den skal gis bort. Men jeg har også lagt ut oppskriften på bloggen til Tåsen Quiltelag Quiltelag. Jeg havnet  i styret der, og fikk ansvaret for bloggen. Det føles litt mer ansvarsfullt  å skrive der, enn her på min egen......
 Jeg har også lage et par små sminkepunger. Den med blå prikker er laget på samme måte som strikkebaggene.  Den andre har bare fått sydd inn bunnen.
  Den store har jeg laget til mellomsøster. Den hun hadde var slitt ut!! Det er hyggelig når hun vil ha en som er laget av mamma og hun kan dykke ned i stoffene og velge det hun synes er finest!!
Ny uke venter!! Det har som vanlig vært deilig med helg. Her i Oslo har folk kost seg i lune kroker i skikkelig påskestemning, selv om det fortsatt er 3 uker til vi skal feire påske!! God søndagskveld!!   AnneK:-)

12 kommentarer:

Pia sa...

Flotte flotte ting du har lavet og med lækre, smarte stoffer.

LeKaQuilt sa...

Teppet ditt er kjempe flott med røde og sort/hvite De andre tingene er flotte også :o)

Merete sa...

Å så greit at du har lagt mønsteret ut på bloggen, det skal jeg sjekke med en gang :o) Har tenkt å spørre deg om det, men har ikke kommet så langt. Supert! Stilig teppe du har sydd, blir sikkert fint på veggen.

STEINKJERRINGA sa...

Her er det ikke mye påskestemning! Vi har hatt en ny storm som heldigvis har løyet såpass at den ikke høres inne i huset lenger. Jeg har ikke vært ute siden i går. Her monterer vi skap til stua. Det blir fint. Tåsen Quilteag, sier du. Jeg kjenner Anne Marit Knudsen (Gla'Lappen). Hils henne. Hun quiltet et par tepper til meg da jeg bodde i Sandvika, bl.a. et roseteppe til dobbeltsenga.
Du har forresten laget mye fint - igjen-!

Solveig sa...

Her var det mye lekkert. Teppet er jo kjempe!!

Sissel`s syglede sa...

Du verden så mye fint du har laget. Kan visst lønne seg med en avspaseringsdag gitt:-))
Flink du er!

bodil sa...

Hei.Så mye fint du har sydd.Koselig.Nydelig.Nydelig bilde.Ja nå går det fort fram til påske.Sen påsken i år.Håper på snø på Oppdal så det blir en liten skitur.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

Ulla-Bella sa...

Flotte punger:) Så gøy å få ansvaret for bloggen til quilterne:)

Marit sa...

Takk for oppskrift på strikkebag!
Så fin blogg dere har i Tåsen Quiltelag, jeg er imponert. Det ser ut som en flott gjeng, med kjekke prosjekter.

silje sa...

strikkeposen jeg fikk til bursdagen har det viktige oppdraget å passe på stakkebåndet mitt som sakte men sikkert vokser - og jeg er såååå fornøyd med den fine, fine rosa posen min :-D !!!

Bestemor Drillo sa...

Som vanlig har du masse fint å vise frem!
Takk for varme tanker!
Klem fra bestemor!

knitnetty sa...

Takk for at du deler oppskriften på strikkevesken. Jeg har to som jeg har kjøpt, og som jeg bruker hele tiden. Jeg er blitt så glad i dem, de er jo helt supre. Og nå, som du har lagt ut oppskriften, kan jeg lage enda en...slike kan man nesten ikke ha for mange av ;)