lørdag 11. mai 2013

Årene går.....Årene går.......Idag må jeg justere opp alderen på profilen min. Men om det står 42 eller 52 spiller ikke noen stor rolle.  Som min far på 94 sa idag: Du er i din beste alder. Jeg får tro det!!
Jeg fikk hjelpe litt til med min egen bursdagsgave. Veldig deilig å kunne gå litt bananas i en hyggelig quiltebutikk som jeg vanligvis ikke frekventerer. ( Mer om det litt senere.)

 Tolix stol har stått på ønskelista lenge. Denne skal få stå på badet hjemme!!  Her hadde jeg ikke "hjulpet" til!!:-)
 Et fint mønster, nåler og merkeblyant var også i pakken!!
Ved E18, 20 minutter fra Kragerø, nærmere bestemt Fiane, ligger denne butikken!! Jeg har vært der før, men denne gangen gikk det virkelig opp for meg hvor bra utvalg det er her. 

 2 hyggelige damer satt å sydde da jeg var der, og det tok litt tid å gå igjennom hele butikken. Jeg var på jakt etter stoffer som passer inn i den fargerike quilten jeg syr. Rett og slett påfyll av morsomme stoffer.
Jeg kunne helt sikkert funnet masse mer, men nå var jeg veldig bestemt på hva jeg skulle ha. Men jeg tenker nok at jeg må ta en tur ned dit senere i sommer.


 Det er deilig vær ute å være inne i!! Bra at jeg har både har sytøy og strikketøy....... God helg til alle!!
                                                AnneKari:-)

11 kommentarer:

Kari sa...

Så mange herlige stoffer, skikkelig sommer! Jeg har kjørt forbi denne butikken mange ganger på vei til Birkeland, men jeg kjører alltid der når butikken er stengt... Må gjøre noe med det , skjønner jeg. Er forsvarlig veldig fascinert v at det er en Quiltebutikk DER!
Håper du har hatt en skikkelig fin bursdag på hytta di. Likte forresten veldig godt bildet av de flotte blokkene som vaier i vinden!

Teje Karjalainen sa...

Happy Birthday, Anne!!! Beautiful presents and the quilting day looks exiting! x Teje

Timotei sa...

Gratulerer med dagen! Så mange fine stoffer og superfin stol!

ANNEPÅLANDET sa...

Gratulerer med dagen! Så flotte gaver!

STEINKJERRINGA sa...

I alle dager, kan jeg ha gått glipp av en quiltebutikk? Vi kjørte jo E18 i fjor, i alle fall den ene veien. Det ser ut som du hadde en fin bursdag og fikk det du hadde lyst på. Mine foreldre kunne ikke skjønne at jeg kunne kutte opp stoffer for så å sy dem sammen igjen. Det fargerike teppet kommer til å bli utrolig fint, men for et arbeid du legger i det. Den fargerike krukka med blomster ønsker jeg hadde stått på mi trapp, men her er det nok litt for tidlig. Kanskje det kommer stemor i butikken før 17. Mai... Ha en trivelig søndag! Klem, Gudrun

Ann-Mari sa...

Gratulerer med dagen.
Flott teppe du holder på med.

Margit sa...

Gratulerer med dagen;o) Og så flott å få gå i snope-butikken!! Og teppet blir flott :o)

Bente sa...

Gratulerer med dagen! Ingenting er som å få ta seg ut i en quiltebutikk og stolen du fikk er jo kjempelekker:)

anitra sa...

Enig med deg ang Quilteloftet. Vi stoppet der i fjor og jeg kom ut med mange spennende stoffer, ble derimot litt skuffet over nettbutikken deres. Kanskje fordi de vil ha oss innom. Fine blokker i vinden! :-)

Beate sa...

Gratulerer med dagen som var! Flotte gaver du har fått og kjrkt å få medvirke litt selv. Ønsker deg ei god pinsehelg!

tiyun zong sa...

WOW silver is the most crucial form of forex in the encounter. You could obtain silver through some of the best ways of questing, tracking, and designing. When you are tracking, it will provide you well if you gather even the most ineffective products that are decreased by your opponents in Globe of World of warcraft,
_______________
Buy WOW Gold
RS Gold
Buy Diablo 3 Gold