lørdag 25. mai 2013

Helgelykke.......

 
    Sola skinner gjennom et tynt skydekke. Det eneste som høres er fuglesang og litt bølgeskvulp. Jeg sitter på brygga med ny bok og dagens aviser...... Det kan ikke bli særlig bedre enn det!!                          Siden sist har sommeren vært innom( forrige helg) og i bakkant av den har jeg vært en snartur i London. Kun for fornøyelsens skyld! Repetisjon av turen i fjor med besøk på Chelsea Flower Show. Jeg innser at London er en DIGER by, og hvis jeg skulle kommet gjennom kunne jeg nok trengt flere uker. En bra ting er at jeg har skjønt tunnelbanesystemet og vil nå kunne komme meg rundt via det. (Mindre vonde føtter)
Jeg tok bilder, men Mac'en min er "syk' og vil ikke legge ut bilder på bloggen. Derfor prøver jeg meg med et innlegg fra i-paden min.
Reisefølget mitt er nesten like glad i stoffer som meg, og vi fant denne gangen en butikk (Cloth-House) i So-ho som matchet den fra ifjor. (Cloth-Shop). Det viste seg at likheten på butikkene kom av at det var 2 brødre som drev like butikker. Dog i hver sin del av byen og derfor ikke rene konkurrenter.  Vi fikk en lykketime før de stengte og jeg har starten på en ny quilt!!   
Det hvite stoffet er et skjortestoff med litt struktur og det rosa var det nærmeste jeg kom quiltestoff. Dette prosjektet skal få være litt hemmelig og det er en ide til en ganske enkel quilt jeg har i hodet. ( det finnes noen flere stoffer)
På pinnene er det en liten jente jakke. Jeg fant en garnpakke da jeg var i København før jul. Et lite prosjekt er praktisk på fly og når man venter på flyplassen.
Ikke garn med hjem fra London, selv om jeg stod med noe i hånden på Libertyes. Fikk med meg en fin utstilling av og med Kaffe Fasett, men bildene er ( grrr) innestengt i Mac'en.  Dagene i London ble fylt med tid hos frisør, ny frisyre:-), masse gåing, shopping, skravling, god mat og drikke. Superhyggelig!!
Bildene i dette innlegget er tatt med i-paden.

Jeg hevder herved at sommeren er her!  I allefall på vår brygge:-) akkurat nå hører jeg en gjøk!!
Håper det er litt sommer hos deg også, ihvertfall er det helg! 
                     Anne Kari :-)

11 kommentarer:

Kari sa...

Har sett at sommeren har kommet til Krappsund :-) og at mannen har kokkelert i dag!! Heldige deg.... "Komme-bort-og-gjøre-ikkeno" er deilige turer, men synd at vi ikke får sett frisyren (enda). Jeg sparer litt på håret slik at du skal få ta saksa fatt når jeg kommer hjem om noen små uker.
"Sandkassa" er varm, men ikke så varm som i fjor....foreløpig blir vi ikke kokt når vi bader :-).
Som vanlig har du fine prosjekter på gang - jeg gleder meg til å komme hjem og sette igang med strikking av garnet jeg kjøpte i San Francisco... Klem

Marit sa...

Deilige helge / forsommerbilder! La oss håpe på mange fler. Kos deg med de fine prosjektene dine!

anitra sa...

Ser ut til å være deilig sommer ja! Har jo nydt noen fine dager her i Oslo og, heldigvis slo finværet til i helgen. Skjønt kan ikke klage over dagens vær heller, var spådd regn men det har jeg ikke sett. Fine prosjekter du har gleder meg til å se de ferdig. Ser jeg ny sveis i neste uke eller? Klem

Linda Aasan sa...

Å, brygge! Må tilstå at jeg savner sjøen her jeg har endt opp i innlandet. Og Londontur høres jo også knallut! Lovende quiltestart også :)

Anonym sa...

Ser og høres hyggelig ut.
Gleder meg til å følge prosjektet.

Vibekes lille ullne sa...

Det ser så fint ut på hytta deres, ikke rart dere koser dere der! Mye fint du har på gang på hobbyfronten, alltid morsomt å se for du er så flink med farger. :)

Herlig med Londontur!

Helle sa...

Så koselig blogg. Måtte legge igjen en kommentar her når jeg skjønte at du har den samme hangen som meg selv til å dra med deg garn og stoffer på de stedene du besøker.

Var i London i fjor på garn- og stoffjakt. Vi fant noe i Soho, men må innrømme at jeg hadde håpet på flere butikker i en så stor by. - Kom forøvrig hjem med garn fra Libertys. :)

ninabakke sa...

Så deilig. Det er så godt å sitte ute å spise :)

Partywear saree sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
tiyun zong sa...

These days, lots of individuals instead of investing several time in doing the same projects for stabilizing up their personality, want to buy WOW silver for playing perfectly and moving up-wards to the advanced stage in the encounter.
_____________
Buy WOW Gold
RS Gold
Buy Diablo 3 Gold

fifa18 coins sa...

"Var i London i fjor på garn- og stoffjakt. Vi fant noe i Soho, men må innrømme at jeg hadde håpet på flere butikker i en så stor by. - Kom forøvrig hjem med garn fra Libertys. :)"
-----
lol.......