søndag 14. juli 2013

Feriemodus.....

 Dette kirketaket i Leipzig kunne nesten vært et mønsteret til en avansert quilt!?
 Jeg har vært en tur til Berlin-Leipzig og tilbake til Berlin.  Konditorbarnet var deltager i World-Skills 2013 og gjorde en hederlig innsats for det Norske laget. Til tider ble konkuransen litt for spennende for foreldrene hennes.....
 Berlin er en travel turistby, med mye å se og gjøre.
 Vel hjemme var veien kort til verkstedet mitt. Jeg har ikke quiltet på flere måneder, og jeg gledet meg til å få noen timer der.
 Jeg har sydd glade sommerquilter i størrelse som er mulig å få gjort ferdig.
 Denne quilten har hengt i kjøkkengangen en stund.  Den er noen år gammel og var klar for utskifting.
 Denne er sydd med tanke på å henge i denne gangen. Veldig fornøyd!! Quiltet på ramma, men også litt håndquilting.  Sommerstoffer fra Katrines quiltestue.
 Dette er også en liten duk til hytta. En blå stoffpakke fra Katrine, det andre stoffet har jeg kjøpt på Trådsnella på Lørenskog.  Stoffet er så fint at det står fint alene.  Jeg har omsider innsett at halvlin er utmerket å applikere på. Jeg vet mange har brukt det lenge, for meg tok det lang tid!!

 
 Denne duken er sydd etter et Sue Daley mønster. En størrelse som det er helt mulig å bli ferdig med!!
 Hagestokkroser i Berlin! Det går i samme fargeskalaen som stoffene jeg syr i.
Nå har jeg sommerferie. Jeg er godt utsyrt med symaskin og håndsøm. Håper selvfølgelig på fint vær, men jeg har med plenty av håndsøm slik at jeg kan sy ute.
Forsatt god sommer!!   AnneK:-)

8 kommentarer:

Dollandesign sa...

Det var flera fina quiltar som Du sytt och visar oss, tycker jag. Visst är det trevligt att hänga upp något nytt som man gjort klart!

Dollandesign

STEINKJERRINGA sa...

Du verden så mye fint du syr. Nå har vi også tatt en avstikker, og jeg har kun heklesaker med i tilfelle jeg slipper å kjøre. Vi har landet hos en syvenninne som har et syrom med kul på veggene. Nå skal vi stikke over grensen, og jeg ser slett ikke bort fra at et par quiltebutikker får uventet besøk... Kos deg på hytta. Vi er lei av regn, så nå kjører vi avgårde til vi treffer sola.

Lise in Norway sa...

Nydelig AnneKari .Fortsatt god sommer til deg også

anitra sa...

Veldig fine quilter. Tenkte det om første bildet også og ble utrolig imponert, tenkte at det er bare du som kan få til en slik quilt. Egentlig godt å se at det var et kirketak! Fortsatt god sommer. Nå er det straks ferie for meg også, men ingen symaskin. Det blir håndsøm, hekling og strikking tenker jeg! :0)

Mette sa...

Virkelig koselig a finne tilbake til bloggen og alle de fine bloggene jeg pleier a stikke innom! Du har vaert flitting og drifting som vanlig, ser jeg! Flinke konditorbarnet ogsa! Her i huset hekles det bare, men har ogs svingt strikkepinnene. Bare det er sma bevegelser som skal til, sa gar det bra!

Gudveig HN sa...

Nydelige ting du har sydd - og så flotte blomster!
God sommer!

Heidi sa...

Nydelige og sommerlige quilter du har laget. Du har en enorm produksjon! Og du fikk flott ferievær :)

Heidi sa...

Nydelige og sommerlige quilter du har laget. Du har en enorm produksjon! Og flott ferievær fikk du :)