søndag 28. juli 2013

Sommersøndag......

Solen skinner ikke!!  Det vil si, det gjør den helt sikkert, men her jeg er  har det dukket opp et ganske tykt skylag!? Men det høres sprøtt ut å si det, men det var faktisk litt deilig. 
Nå har jeg hatt ferie her i 2 uker, og vi har hatt fint vær hver eneste dag. Jeg vet at det slettes ikke har vært sånn andre steder i dette lange landet vår.
 Som jeg ofte forteller, lar jeg meg inspirere av ting jeg ser på nett.  På Facebook er det en gruppe som heter Lappemakerne og der dukker det opp mye morsomt.  Det er stort sett norske medlemmer, men dette stitcherybildet ble vist av en engelskspråklig dame. ( Det er noen danske der inne også.)  Jeg fant ut hva mønsteret het, og fikk bestilt det fra Australia. Det er rett og slett fra Leann`s house, en designer mange kjenner fra en populær BOM som Kathrine hadde for mange år siden.
 Jeg gikk til den lokale garnbutikken og valgte det jeg ville ha av farger. Og har funnet gamle knapper i syskrinet her.
 En helt naturlig lyskasse. I mønsteret har jeg faktisk fått med et ark jeg kunne ha strøket på, men strykejernet som er her er så dårlig at jeg tok ikke sjansen.

Før jeg dro på ferie var jeg innom på Lappemakeriet. Der hadde de en hyggelig sommerutstilling! Anbefales!  De viste en løper som var laget på denne måten. Jeg fant plutselig ut at jeg hadde det samme stoffet liggende. Det er grov bomull, ferdig kantet, men må legges opp i passende lengde.
Jeg har brukt stoffer fra en "Frisk sommer"-pakke jeg kjøpte hos Kathrine før sommerferien. Sånne pakker er praktisk fordi en "fat eight" varer utrolig lenge når man syr papirsøm som jeg har gjort mye av i det siste.        
 Quiltebarnet kom på hytta med blomster til mor, veldig hyggelig og godt fargekomponert til veggen.

Sånn ser det ut i formingshjørnet mitt!!  Prøver i allefall å holde det samla. 

God søndag!  Håper den blir god enten det er godt eller dårlig vær der du befinner deg!!
                                             AnneKari:-)

7 kommentarer:

Mette sa...

God sondag til deg ogsa! Her er vi oppe og grater ikke! Solen skinner, men vi har fatt en utrolig sterk vind. LItt ok med frisk bris etter alle disse dagene med intens varme! Her i garden hekles og strikkes det. Har fortsatt en hemmelig plan om et quiltekurs til hosten, men forelopig koser jeg meg med a se pa alt du lager! Ha en fin fin dag!

Nicola sa...

Hei hei - I am the English lady - I posted some pictures of "Sew Laugh love" on the FB group Lappemakerne! I hope I have inspired you :) I really loved stitching this project - I'm sure you will love doing it too :)

sysnella sa...

Å så flott gøy men nye mønstere.
Fin blogg du har.

anitra sa...

Hei. Den stichingen ser veldig morsom ut. Mange små på en gang. Tenker å se etter noe sånt jeg og! :-). Alltid hyggelig å lese bloggen din! Snakkes

Teje Karjalainen sa...

Hi Anne! Beautiful summer photos and I love your projects! So cute little table cloth and the embroidery looks so inspiring! x Teje

Kari sa...

Tenkte faktisk det samme i dag....godt med litt skyer...hmmm, ikke hverdagskost i sommer-Norge :-). Fint stitchery forresten, kunne vært moro igjen, men nå er det små jente-ting som strikkes!!
Nyt resten av tiden, tror solen dukker opp igjen.
Klem

Kjersti sa...

Ja dette blir fint å se ferdig :-)morro med nytt mønster..Fin dag til deg..