lørdag 25. januar 2014

En ganske perfekt lørdag........


 Idag har jeg hatt  det jeg vil kalle en optimal januarlørdag!! Allerede før 07.30 var jeg på vei til quiltekurs i Østerled. Nærmere bestemt på Kalnes jordbruksskole, like ved Sarpsborg.  Jeg har hørt så mange snakke pent om dette treffet, så jeg bestemte meg for at det ville jeg få  med meg. Det var flere fristende valgmuligheter, men siden jeg ikke har noe særlig peiling på Buggy Barn, var det det jeg valgte. Og med Helle Løvenskiold som lærer kunne det ikke bli annet en morro!!

Teppet under er det Helle som har sydd, og det var dette vi skulle sy.  Det består av 6 forskjellige hus, 6 blokker av hvert hus  pluss trær, så det er ganske stort.

 "Roxanne" (symaskinen min) har vært ute å lufta seg.  Hun funker fint!!
 Disse 6 blokkene har jeg gjort ferdig nå ikveld.  Så nå er det bare 30 igjen........
 Det var 6 forskjellige kurs å velge mellom og det var 80 damer som deltok. Det er May-Lisbeth Ringsell som arrangerte dette for 22 året på rad. Imponerende!!
 Dette er teppet jeg egentlig skal sy på. Jeg har bestemt meg for å gjøre det ferdig!!  Teppet skal egentlig ha 16 blokker, men jeg minsker det til 12. Da blir det litt smalere.   Det er mer fra samme designeren som ligger i kø og brenner......

 Omtrent slik ska det se ut!!
Fortsatt god helg!!  
                                   AnneK:-)

10 kommentarer:

Heidi sa...

Blir spennende å se husteppet ditt ferdig! Høres koselig ut med quiltetreff :) Fortsatt god helg!

Dollandesign sa...

Att åka på sykurs är en fantastisk upplevelse, tycker jag. Man får möjlighet att träffa andra som har samma intresse för tyg och mönster. Och man blir så inspirerad! Så jag förstår att Du har haft en fantastisk dag.

Dollandesign

STEINKJERRINGA sa...

Hei! Du er så heldig som bor der du bor. Jeg får ikke vært med på noe, for det er ikke noe sprekt å være med på. Her i huset pågår restefestensom jeg annonserte på fb fortsatt, rett og slett fordi jeg holder på å drukne i rester. Jeg skal straks lage et innelgg om det. Teppet med hus på blir kjempefint, det andre også sikkert, men jeg likte husteppet og at du valgte å bruke dempede farger. Jeg blir mer og mer glad i lyse farger, kanskje derfor jeg nå går bananas i de skarpe. Jaja.. Det er deilig søndag i alle fall, og egentlig burde jeg gått en tur og fanget himmelen med kamera, for den er i "alle helvetes farger" for å sitere Edvard Munch da han truet med å male psykiateren sin. Ha en fortsatt fin søndag!

Kari sa...

Buggy barn så flott ut!!! Veldig fine farger du har valgt, midt i "min gate" :-). Du kan godt legge inn et sånt "hus" i det lilla……(hint, hint). Hadde også en fin lørdag med yoga på Oslo Yoga Festival, godt å få litt påfyll!! Klem

Kari sa...

Takk for en hyggelig lørdag. Buggy Barn teppet ditt blir veldig fint. Lekre farger. Jeg er også veldig spent på å følge det andre teppet. Det ser " griselekkert" ut!

Marit sa...

Skulle gjerne ha vært med deg på en perfekt sylørdag, hadde jeg bare bodd nærmere.
Gratulerer med "ny" symaskin!!!! Ser veldig kjekt ut...
Lekre blokker du syr fra buggy barn, gøy å se dem i dusere stoffer. Ser ut som du har mye godt å finne på i disse kalde dager
; )

Lise in Norway sa...

Dette blir flott Du er virkelig i farta Må si det var en lekker symasikin

Merete Vatshelle sa...

Så gøy med Buggy Barn! Det blir et fint teppe :o) Kjekt med quiltetreff :o)

Grete sa...

Den måten å lage Buggy barn på har jeg ikke sett før, men det blir kjempefint!
Morsomme blokker du lager med sirklene også!

2ne sa...

Mange flotte prosjekt og blokker på gang her :-)
God påske