torsdag 2. januar 2014

Sydd og strikket i 2013

Godt NYTT år til alle!! 2014 er så vidt igang, første hverdag eller arbeidsdag for min del.
Det er selvfølgelig deilig med juleferie, sene kvelder, langsomme morgener. Men det er rart med de vanlige rutinene....
Som flere andre bloggere kan ikke jeg heller dy meg fra å lage en oppsummering over hva jeg har laget i 2013.  Jeg har IKKE oversikt over hvor mange meter garn jeg har strikket, eller hvor mange kilo garn ut og inn av lageret. Kan vel si det sånn at jeg hadde klart meg en stund hvis jeg ikke hadde kunnet gå på butikken.......Det samme med stoffer, jeg har nok til et par tre quilter til!! :-)


Småstrikk.
Det har blitt noen sokkepar. Inglenook fra Brooklyn Tweed er nok favoritten. (Øverst til venstre med fletter)  Et par babyjakker fordi de er søte. Votter med blomster, i daglig bruk. Vanter, gøy å strikke. Et mykt lyseblått sjal som jeg også bruker hele tiden. 
Jeg repeterer meg selv. Liker jeg et mønster eller en ide, lager jeg dem en gang til. Imogen Tee, er en sånn genser. Vestene i Lopi Light er bra å bruke og morsomme å strikke.  Den hvite i midten var quiltebarnets forsøk på en Dorte Skappel genser. Jeg måtte rekke den opp og strikke den på nytt. Da ble det ikke Dorte lengre, men god gammeldags raglan.

Småsøm.
Strikkebagger har det blitt noen av. Til og med noen brikker/bordløpere. Noe er gitt bort, noe er på hytta.

Litt større quilter.
Ett sengeteppe!! Nederst til venstre. Love Letters tror jeg det heter. Et kit. Trengte ikke tenke, bare skjære, sy og quilte!! Men jeg liker teppe!! 
 Green tea and Sweet Beans quilten i midten. ( Har ikke tatt bilde av den ferdig) Er vel det morsomste jeg har sydd dette året. Har hatt kurs med den hos Kathrine denne høsten.
Quilten med blomstene var en 50 års quilt som ble godt mottatt.  Den nederst til venstre var et systunt med ide fra MyQuilt.
Dette er årets anskaffelse!! En Singer Featherweight fra 1939. Riktignok restaurert og omlakkert slik at den fremstår som ny. Noen kjøper diamanter, jeg kjøper symaskiner.
Jeg er veldig blid på dette bildet, tatt i butikken hvor jeg kjøpte Roxanne som maskinen heter.
Jeg er også glad i det meste som gror, og dette er vel det største jeg så i 2013!!
Jeg håper at 2014 blir et bra formingsår. Jeg er allerede godt igang og lista over ting jeg vil lage er ganske lang!!
                                Ha en fin start på det nye året!!   Anne Kari:-)

6 kommentarer:

Marit sa...

Så mye fint du har laget i 2014!
; )
Har blitt bitt av strikkedilla, selv, etter å ha prøvd hardt og lenge å stå i mot…
Godt nytt år AnneKari! Gleder meg til å følge med på hva året bringer.

Linda Aasan sa...

Her var det mye flott! Litt lappesøm har jeg også lyst til å prøve meg på i 2014, og i bloggen din er det alltid inspirasjon å hente :) Takk for alle hyggelige kommentarer i året som har gått, og riktig godt nyttår!

Heidi sa...

Masse nydelige ting du har laget i 2013. Du er kjempeproduktiv og har så stor variasjon, det er alltid inspirerende å se på alt du lager. Singer-maskinen din er et smykke, skjønner godt at du var fornøyd da den ble kjøpt inn.

Eirin H sa...

Oj, her var det mye fint! Det er sikkert mange glade mottakere også.

anitra sa...

Som alltid, tommel opp! :-)

STEINKJERRINGA sa...

AMEN!!
Du tar jo pusten fra en stakkar som egentlig kan bruke hele døgnet på håndarbeid. Og så mye forskjellig! Åh.. Nyttårsklem, Gudrun