onsdag 9. juli 2014

Perfekte formingsdager.......

 Jeg har de mest perfekte formingsdager som tenkes kan!!  Jeg var ikke akkurat glad da jeg ble syk i starten på ferien, men heldigvis ble  jeg ikke dårligere enn at jeg orket å sy!! Jeg kunne ikke være ute i sola der hvor resten av familien opphodt seg, men jeg kunne med god samvittighet være inne.
Jeg trodde da jeg dro på ferie at jeg var godt utstyrt med stoff og garn, men jeg ble fortere ferdig med King George toppen enn jeg hadde ventet. (Forrige innlegg)
Heldigvis var konditorbarnet på vei hit, så hun reddet meg fra sytørke. En bag med et ferdig preppa prosjekt stod klar.
 Denne toppen skal bli en quilt til en liten gutt.  Han blir kallt Sunshine av sin farmor, derfor solstrålene..... jeg har brakt inn noen strandstoffer og motiver som er hyggelig å kikke på for et lite barn!! Ikke veldig avansert, men det ligger kjærlighet i valg av stoffer og sammensettning.

 Quilten under er et oppdrag. (Søsteren til Sunshine.) Farmoren har valgt stoffer, jeg har sydd og quiltet. Vi plukket stoffene på Quiltefryd i Tønsberg.  Jeg syr fort en topp, men resten tar tid. Men nå er den overlevert den lille nye eieren. :-)


 Jeg har strikket og strikket siden jul. Jeg har strikket MANGE gensere til meg selv.  Jeg har oppdaget Picles-garnet. Fenomenale farger!! Og jeg har deltatt på et par  KAL`er på Ravelry.  (Folk strikker på det sammen i en gitt periode) Dette er Wanderling!! Strikket i Resirkulert Bomull fra Garnudsalg.dk.  Bomullsgarn er ikke mitt favorittgarn, men som sommergenser vil den fungere perfekt!! Jeg finner stadig mye fint på Ravelry, så strikkelista mi er laaaaang......


  Jeg har tatt en pause i genserstrikkingen til meg selv og har begynt på julegavene.  2 Mariusgensere. Ikke så veldig store heldigvis. Jeg velger å gå bitte litt utenfor det vanligste fargevalget. Og selvfølgelig sliter jeg med å følge mønsteret.....Så det er spennende å se hvor jeg ender..... Det er en del bilkjøring i nær fremtid så glattstrikk i en farge er perfekt. (Altså ikke kjøre)

 Ingenting er som Stokkroser i en hage jeg stadig paserer!! Det varierer fra år til år hvor mange det er der. Jeg har stjålet frø tidligere, men uten å lykkes....... Fortsatt god ferie til deg der ute!!
                                                Anne Kari :-)5 kommentarer:

Heidi sa...

Du har alltid så mye lekkert å vise fram! Nydelige småtepper :) Så smart at du hadde ferdigpakket sybag som kunne hentes når du trengte det.
Fint å kunne bedrive håndarbeid når man blir dårlig. Håper du er bedre nå når det har kommet en voldsom varme!

Kos deg videre i sommer! Jeg skal snart avgårde på utenlandsferie, tar med meg små strikketøy til bilkjøring og stranda.
Klem fra Heidi :)

anitra sa...

Som vanlig mye fint Anne Kari. Så fint med solstrålene til sunshine! :) Her er det stille dager på jobb, lurer på om ikke jeg må ha med meg sytøy de neste dagene ;). Fortsatt god sommer og kos deg med håndarbeide!

Brandy Jiang sa...

nice.


FIFA 15 Coins,just take a look here FIFA 15 Coins,you will take fancy with this site all along. Welcome to buy FIFA Coins in our store through following: http://www.fifa15buy.co.uk/

FIFA15 sa...

I do not even understand how I finished up here, but I thought this put up was once good. I don't realize who you might be but definitely you are going to a well-known blogger in case you are not already. Cheers!

รัตนาวดี ภูมิวรรณ sa...

Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation.
ทายนิสัย