fredag 20. mai 2011

Dagene flyr.....

Det er fredag!! For tiden består uka av mandag og fredag..... Dagene blir på en måte bare borte.....                                        Noen ganger driver jeg med litt trøste-shopping på nett.  Disse bøkene er et resultat av det.  Jeg fant selvfølgelig disse bøkene på en annen blogg!!  Det er er fint med litt påfyll og inspirasjon som jeg synes bøker gir.  I travle perioder blir quilteboklesing den formen for quilting jeg bedriver.   Damen som har skrevet disse er fra Japan, og uttrykket er annerledes enn det amerikanske. Jeg har noen få bøker på japansk fra før, da blir det bildene og målene som er forståelig. Disse er heldigvis oversatt til engelsk.  
             Playful Patchwork er fin for nybegynnere. Det er  veldig fine bilder i begge!!
 Disse to bøkene skrevet av Malka Dubrawsky. Disse har jeg peilet meg ut for lenge siden.  Jeg har lest bloggen hennes og liker uttrykket hennes veldig godt. Jeg har vært på kurs i farging, men jeg har bare såvidt prøvd på egenhånd. Jeg har kjøpt noen av stoffene hennes på Etsy, og med noen av stoffene som jeg farget på kurs ble denne lille quilten laget.
I år har jeg kjøpt denne blomsterputa som henger ved inngangsdøra.  Det er en  tett plastpose med et vanningsrør og stemoren er plantet inn i posen.

                Stemor er min favoritt maiblomst!!   
                            God helg!! AnneK:-)            

6 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Jeg er dødsmisunnelig på deg som allerede nå kan pynte huset utvendig med vakre blomster og farger, skjønt i år kjøpte jeg stemor til vaskefatet mitt + en til kurven der det står VELKOMMEN, og nå pøsregner det og jeg må ut og berge. Jeg fordriver ellers tiden med oldemor-ruter, og jeg greier visst ikke å stoppe. Quiltebøker er en fin ting!

bodil sa...

Hei.De bøkene så kjempe fin ut.Kos deg masse med dem.Quilten din ble nydelig.Koselig med eget farget stoff.Vakker blomster.Nydelig med Stemor så mange nydelige farger på dem.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

ANNEPÅLANDET sa...

At dagene flyr, er sikkert og visst. Det var jo nettopp påske. Finfine bøker, ser spennende ut!
Ha en riktig fin helg!

Vibekes lille grønne sa...

Flott trøsteshopping! Man trenger litt inspriasjon for å være kreativ og de bøkene så spennende ut!

Den lille quilten din var kjempefin. Du har virkelig sikker sans for farger, og her var det en sommerlig og herlig fargesammensetning! :)

Ha en fin helg! :)

Ulla-Bella sa...

Så flotte bøker du har skaffet deg. Man trenger inspirasjon, og der finner du nok mye av det:)

Mona sa...

Her var det mange flotte bøker! Sprek hexagonquilt. deilig nå når vi kan starte å plante ut litt igjen.