fredag 6. mai 2011

Hu hei, hvor det går........

 -Det er travle tider!! Etter en deilig april, hvor jeg en stund var redd for at det var sommeren som skulle komme og så gå, er det nå et mer gjenkjennelig mai-vær!?  Mange gikk vel i den kjente hagesenter fella, kjøpte seg sommerblomster, for så å komme ut en morgen til frossen pelargonium.  Fint for gartnerne for da selger de et par runder til.......
 Med fare for å repetre meg selv, har jeg strikket et Multnomah sjal til.  Det er så morsomt og ganske lett at jeg måtte gjøre det igjen.  Garnet er en blanding av ull/bomull - Duett,  og jeg brukte opp 2 nøster. Jeg skulle hatt litt mer, det mangler et par mønsterrader.
 Og så har jeg strikket ferdig ponchoen min!! Den har ligget litt.  Jeg mener jeg har fått med meg at det er moderne!!? Jeg brukte dette mønsteret som utgangspunkt. Men har selvfølgelig endret på den.....Den er strikket i Fairytail, 3 bunter.  Neste prosjekt er også repetisjon. Genseren som ble strikket i påsken skal lages på nytt. Nå i Lopi Light som er bestillt på nett.  Jeg traff en kollega idag som satt å strikket på noe garn som jeg ikke har sett før. Sjekk ut denne siden. De har blanding av ull/bomull eller ull/silke. Er det noen som kjenner til dette garnet??    Fristende for  meg.....

  
Poncho for kjørlige sommerkvelder......
                                                
Jeg kvinner meg opp til en loppe-helg!! Dette håper jeg at skal bli mitt aller siste loppemarked!! Ja det høres dramatisk ut. Nå har minstbarnet blitt alt for gammel for skolekorpset og når 100-års jubileumstur er unnagjort er det kroken på døra for loppis for meg.  Min kjære sier han skal på sitt 38! loppemarked. Jeg har kanskje litt færre.  Mellombarnet skal flytte på seg, og trenger også hjelp av de "gamle".  Og jeg for min del må snart skifte aldersinformasjon her på bloggen min..... Jeg er ikke ung og lovende lengre.....Som dere skjønner er det ikke så mye tid for blogging om dagen.......Ha en fortreffelig helg når den tid kommer!! AnneK:-)

14 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Den ponsjoen så fristende deilig ut! Dessverre har jeg så plagsomt mange ufo-er at jeg får ikke begynne på noe nytt før på lenge...
Har ikke prøvd Rasmilla-garnet selv, men har bare hørt skryt om det. Spesielt det med silke skal visst være bra.
Ha en finfin helg! Skulle gjerne gått på loppisen din jeg, men skal i konfirmasjon i stedet. Man kan ikke så med seg alt her i verden...

Kari sa...

Farlig fort du får ferdig ting....veldig fin poncho, vil passe ypperlig til kjølige (som vi ikke vil ha) sommerkvelder :-). Jeg har strikket opp alt garn jeg har her (nå ble du overrasket, tenker jeg) og gleder meg til å finne noe nytt hjemme. Barneklær er usedvanlig takknemmelige å strikke ikke sant. Og så har jeg strikket et stort slumreteppe som skal få heklekant når jeg bare får garn.
Hvor skal mellombarnet hen nå da? Nord, sør, øst eller vest???
3 uker til hjemreise - gleder meg, men veldig synd at jeg ikke får med meg alderskiftet ditt.....
Her er det varmt som bare f..., jeg har "gjenoppdaget" poolen og svømming for nedkjølig. Barnebarnet vokser og gror og er blitt stor gutt....og jeg kan neste ikke vente med å få sett han igjen. Takk og lov for Skype!!

Lindas hobbyhjørne sa...

Det var to fine ting på en gang :)
Husker den tiden med korps og andre ting barna var med på, godt å kan følge dem, men deilig når de vokser ifra også :) Men det er litt rart det også da !!!
Ha en god helg, klem.

Lindas hobbyhjørne sa...

Det var to fine ting på en gang :)
Husker den tiden med korps og andre ting barna var med på, godt å kan følge dem, men deilig når de vokser ifra også :) Men det er litt rart det også da !!!
Ha en god helg, klem.

GNIST sa...

Takk for innleggene om sjalene. De er så fine! Falt pladask for det rød/rosa! Så greit å få litt forslag til garn som kan brukes. Stå på og ikke minst: kos deg :-)

Fin i Formen - Margrethe sa...

Så herlig ponsjo! Det er godt å ha noe som varmer når en sitter ute på kjølige sommerkvelder.
Å være litt overivrig på hagesenterne er det nok flere som er ja:) Man vil jo så gjerne begynne sommeren og utesesongen så tidlig som mulig!!

Ulla-Bella sa...

Flott poncho og sjal:)

Ati. sa...

Super poncho og deilig varmt!
Ha en flott helg med loppemarket, jeg savner dem her ;)

STEINKJERRINGA sa...

Du strikker og strikker og strikker! Gratulerer med bursdagen som er snart. Jeg retter og retter og vil spy til nynorsken (unnskyld Arne Hjeltnes...). Kjempefine ting du har laget. God helg og klem, Gudrun

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint sjal og ponsjo.Nydelig blåfarge.Deilig å ha på kalde sommerkvelder på hytta.Nydelig.Nydelig roser.Deilig tid nå på våren når det spretter.Har sådd en del frø på blomster i år som jeg lærte av deg.Tenker på deg da.Skal bli kjekt å se om det kommer opp noe av jora.Medesinplanten kom fort fram.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Randi's Tanker sa...

Jeg likte så godt det blå sjalet. Min ynglingsfarge i alle år, nå har lilla kommet i tillegg. Ponchoen var også lekker, men det trives jeg ikke i. Så den må andre gjerne bruke...

Ønsker deg en fin søndag!

Monika sa...

You are a wonderful and very busy knitter. They both are beautyful :)
Hugs - Moni

Synnøve Olava sa...

Så flott sjal du har laget, nydelig blå farge. Duett kan man jo bruke året rundt, så det passer jo bra i disse tider... :O)

har vært på loppis i dag jeg også, fikk med meg en bærepose med stoffer og klær som jeg skal bruke til redesign... :O)

Ønsker deg en stålende uke!

Heidi sa...

Så nydelig både sjal og poncho. Deilige plagg.