fredag 18. november 2011

Solnedgang........ 
Høydepunktet  for  denne ferien  har for min del kommet!! Jeg er på besøk hos venner som jeg ikke har sett på 5 år. Sist jeg så dem var jeg også på besøk her!!  Jeg befinner meg ikke langt fra stranda som er kåret til den beste i Usa!! Nå vet jeg at vertskalpet mitt ikke synes at det er nødvendig at det blir kringkastet overalt.  De liker stranden sin slik den er.  Her blir solnedgangen feiret hver dag!! Folk kommer ned på stranda å ser at sola  forsvinner ned i havet!!Min kjære startet dagen i svømmebassenget, før han dro mot Miami hvor han skal gjøre sitt "ærend" i Florida!!  Jeg for min del hadde gjort litt forarbeid for å finne nærliggende quiltebutikker.......

 Utrolig nok holdt denne stengt fra idag og ut uka!! Ganske leit, fordi det vi så gjennom vinduene så veldig bra ut!!
Jo-Ann er en kjedebutikk med massevis av stoffer til alt mulig, også med en stor quilteavdeling. Jeg ikke fant så mye og det var så lang kø,  så jeg droppet  hele handelen!!

Det finnes faktisk en ganske stor gruppe av Amish folk her, og de har også en stoffbutikk som jeg skal besøke i slutten av uka. Her er en av kvinnene, hun  er også på stranden for å se på solnedgangen.

Føttene mine på stranden er fra Napels som ligger ca 2 timer lengre sør. Stranden er ikke så fin.
Vi har også rukket innom en butikk som har all verdens formingsting. Dog ikke quiltestoffer. De hadde mye utstyr , men dessverre ikke stoffer. Men vi kjøpte litt perler og med elastisk sterk strikk, ble det 4 armbånd..... Jeg er ikke særlig avangsert for å si det sånn.....
Hibiskus rose heter vel denne hjemme i Norge og selges som potteplante med navnet Hawaii rose..... Her gror de som digre busker....... Jeg koser meg virkelig her i sol og varme!!  AnneK:-)

4 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Tenk å bo sånn at man kan feire solnedgangen på stranden hver dag! Det er så man begynner å lure på om man bor på riktig kant av verden. Mange fordeler med Norge da, men november er ikke en av dem!

Synd med stengt quiltebutikk. Får håpe du får fyllt opp lageret etterhvert. Amish-stoffene er vel ganske ensfarget, hvertfall tradisjonelt sett.

Det virker som du koser deg, fortsett med det! :)

Marit sa...

Så kjekt å få bli med deg på USA tur

; )

Lykke til med shoppingen... det er jo tid for julegaver (til deg selv og symaskinen)

Ati. sa...

Fantastisk ferie!!
Fortsett :-D

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelige bilder.Koselig at du trives der.Får så lyst tilbake til Florida når jeg ser bildene.Nydelige.Kan komme tilbake hvis vi vil får se en gang. Aina regner jeg med drar tilbake til Georgia på besøk en gang skal få reise til pappaen sin.Kos deg masse videre og ha en riktig fin søndagskveld.Klem fra Bodil.