onsdag 16. november 2011

Kontraster......

Litt tilfeldig fant jeg altså en quiltebutikk!! Før vi skulle dra nordover mandag, fikk jeg meg en stopp der!! Det var igrunnen synd at jeg ikke bruker Balistoffer, fordi det var det de hadde mest av!!  Bra utvalg av Rowanstoffer også. Det ble ikke noen storhandel, men litt klarte jeg å få med meg!!   
 Vi er ganske fornøyde med den bilen vi kjører rundt i!! Her på en hyggelig rasteplass!

 Jeg har en amerikansk dille som har hengt ved meg siden jeg var i Miami første gang i 1988!! Nemlig disse donutsene!! De finnes i mange land. Og jeg blir like lykkelig hver gang!!  
Jeg har spist Donkin Donuts i  Athen, Praha, Berlin, KualaLumpur og Bangkok. Da hadde jeg med en diger ladning til familien min i håndbagasjen. Nå fant vi dem langs veien her.
 Når sant skal sies er vel ikke dette sunn mat, men dette er skjelden kost!! (Heldigvis:-)
 Vi spiste ikke alle, det orket vi ikke.......
 Vi er på biltur og da ser vi ting i forbifarten.  Det er faktisk mange som sykler her, flere enn jeg trodde. Mange taxier har sykkelstativ bakpå så slitne syklister kan reddes!?
 Vi kjørte forbi kaiene hvor cruiseskipene ligger.
 Vi havnet på et snedig hotell, mandag kveld.  Området heter Hollywood, og byen Dania. Dette var ikke noe rikmannsområde. Det så ut som det var befolket med masse pensjonister.  Men det var god stemning, og vi hadde en hyggelig kveld der også. Personalet på hotellet syntes det var stas vi var nordmenn og de utrykket sterk medfølese for 22 juli.
 Tirsdag hadde noen timer på Floridas største outlet SawgrassMill.  Masse butikker, men det ble ikke noen storhandel. (lite bagasjeplass i bilen....) Som dere ser, kjører jeg i Usa, litt stolt!! Veien går rett frem og med sprek bil med automatgir var det ikke så krevende!!
Målet for natten var Naples. Totalt annerledes enn Hollywood!!  Vi kom akkurat for sent til solnedgangen......Stranden mot gulfsiden er helt fantastisk........så ikveld håper jeg at det blir noen riktig fine bilder.........
Ferie kan anbefales!!   AnneK:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Ta med donuts hjem! hilsen barna dine

Barn2 sa...

Amen!

Mette sa...

Det ser ut som dere har det fantastisk, ja! Artig a se av kommentarene over at barna dine ikke er sa veldig storforlangende - donuts er tydelig nok! :-)

Teje sa...

Hi Anne! I can't translate your post but I can see that you are having fantastic time! Enjoy your holidays in the sunshine!
xxx Teje

Tilonino sa...

Hei igjen :)
Så deilig dere ser ut til å ha det.
Nå gleder jeg med kjempemye til det blir min tur :)
tine

ANNEPÅLANDET sa...

For en fantastisk fin ferie dere har! Jeg har jo bodd i The Sunshine State jeg - rett ved Cape Canaveral. Men det var 33 år siden - lenge før noen hertillands hadde hørt om Florida som turistmål. Eneste gangen i mitt liv jeg har vært brun... Nå fikk jeg lyst til å dra tilbake. Ser ut som dere er heldige med været - kan ikke huske at vi kunne sole oss i november.
Ha en fortsatt flott tur!!