søndag 1. januar 2012

1. januar 2012

 Godt Nytt år!!  Eller kanskje godt nytt formings år!?   Jeg heklet meg inn i det nye året!! Jeg tilbragte nyttårskvelden hjemme, sammen med mine søte "små" og deres kjære. Da kunne mor hekle!!
Jeg er veldig klar over at jeg må ha brukt mye mer tid på å strikke i 2011 enn og sy.  Jeg bestemte at det nye året også må syes inn. Det gjør jeg nå, med å lage denne blokka som skal bli midten i en liten barne quilt. Jeg har tantebarn som får barn, og quilter i babystrørrelse er perfekt både å lage og gi bort.......
Bølgeteppet vokser!! 31(62) rader til nå.  Jeg bruker omtrent en time på hver farge. Så når teppet blir ferdig kan jeg bare telle antall striper og så vet jeg hvor mange timer jeg har brukt. Fargene blir ganske impulsivt valgt. Mange ville nok ha både planlagt og tenkt mer over fargebruken, men jeg synes det er gøy å gjøre det slik. 
Som vanlig liker jeg å ha flere arbeider gående, og NOEN blogget om Mystery socks 2012 som foregår på Ravelry.  Og til den nette sum av 3$ vil jeg motta bit for bit av et mønster som skal bli noen helt fenomenalt  fantastiske fine sokker. Iallefall skal det bli sokker. Og sannelig hadde jeg en bunt av det garnet forfatteren foreslår og jeg hadde tilogmed pinner nr 2!! Men jeg tror jeg skal finne 2,5 imorgen. Hun nevner 2,25 men det aner jeg ikke hvor jeg kan få tak i !??  Dette er ikke for amatører..... så jeg gjør så godt jeg kan!!
 Imorgen er det tilbake til hverdagen. Det er deilig med jul og fri, men som min kjære sa: Nå er det ikke så lenge til påske og da begynner sommeren......... AnneK:-)


13 kommentarer:

Vibekes lille ullne sa...

Godt nytt år!! :)

Hekle seg inn i det nye året høres bra ut! Hyggelig med "ungene" med på feiring også, det ble det ikke noe av her. Teppet blir flott og jeg har også sansen for innfallsmetoden. Sokkene ser nydelige ut, jeg har kjøpt 2.25 i engelsk nettbutikk. Getknitted.com tror jeg det var.

Smart med små quilter til gaver, også mye mer overkommerlig enn store! :)

Heidi sa...

Du er godt i gang med nytt kreativt år. Både søm, strikking og hekling på gang :)
Riktig godt nytt år! Jeg gleder meg ikke til hverdagen, synes det har vært nydelig med rolige romjulsdager. Spesielt det å slippe alle aktiviteter som hører med når man har aktive barn og forsøker å være "flink" foreldre som tar ansvar. Men det er på'n igjen, om jeg vil eller ikke.

Teje sa...

Hi! Great start for the New Year! I was also knitting but poor Nero was so scared and paniced with the fireworks that I had to just sit and hold him not to jump to the walls. Today I was sewing and now in the evening again the same with some banging outside.
You have made beautiful mosaics from your last year's works! You have been so creative and made wonderful things!
x Teje

Tilonino sa...

Bare innom for å ønske deg et godt nyttår, AnneK :)
Gleder meg til å følge bloggen din også i 2012. Takk for alle fine kommentarere du har lagt igjen hos meg.
*klem*

merete sa...

Godt nytt år!
Er det en spesiell grunn til at det må bli mer strikk/hekl enn søm i år? Jeg planlegger en samling av begge... litt etter humøret. Men jeg er som deg, - må ha flere saker på gang slik at jeg kan ta det som passer(les: frister) mest der og da.
Uansett, vi ser veldig fram til et kreativt år, ja!
Gleder meg til å følge deg videre inn i 2012.

Marit sa...

Godt Nyttår!
Sikkert kjekt å veksle mellom strikking, hekling og symaskinen. Og så får du laget så mye fint! Hekleteppet er så flott, liker veldig godt det litt tilfeldige fargevalget ditt.
Ser ut som en nydelig start på babyteppet. Kos deg!

; )

Ann-Mari sa...

Lykke til med de nye prosjektene.
Beste ønsker for det nye året:o)

Torill sa...

Hei, så fin blogg du har. Mye fint du strikker og syr. Det blir nok et fint babyteppe. :) Godt Nyttår! Hilsen Torill

Synnøve Olava sa...

Hei, hei... :O)
For det færste..., så utrolig flott disse to teppene blir, både det i sæm og det i hekling! Liker å ha flere prosjekter på gang jeg også, og har også kastet meg over mysteri sock...., sjæl om jeg er som lærling å regne når det gjelder sokkerstrikking. Skal bli spennende å se om jeg blir ferdig med de noen gang... :O) Takk for gode råd! har ennå ikke fått begynt på dem, men kanskje i kveld!

Godt nytt kreativt år, forsten... :O)

klem

Ulla-Bella sa...

Godt nytt år! Ditt bølgeteppe begynner å bli stort:) Gleder meg til å følge med videre her hos deg i 2012:)

Randi's Tanker sa...

Godt nytt år til deg også! Jeg kom til "gamlelandet" fredag og begynner nå å finne hverdagsmoduset. 20 dager uten en regndråpe og fine temperaturer gjorde godt for kroppen. Og heldigvis slapp jeg unna Dagmar!

Har tatt flere hundre bilder, så det blir nok en del blogging etterhvert.

Ønsker deg en fin uke!

Tilonino sa...

Hei Anne K
Sekskantmalene er ca 1 inch store eller kanskje små ;)
Det er igrunnen ganske kjekt å sy. Jeg liker litt sånn potle arbeid.
Ha en fin dag i morgen :)

tine

Kort og Søm sa...

Fine ting du viser :O)
Godt nytt år til deg også!