mandag 9. januar 2012

Litt fremgang......

 I løpet av uka har jeg kommet litt lengre på det jeg viste i forrige uke.  Jeg har fått sydd toppen på det som skal bli en babyquilt. Flere av stoffene er fra en dose jeg kjøpte hos Katrine tidlig i høst. Resten er fra kassene og skapet på syrommet.   Jeg velger å gjøre det enkelt for meg selv. Litt håndsøm i midten og så kvadrater på 4 inch. Jeg måtte regne litt for å finne ut hvor store kvadratene måtte være for å passe rundt blokken i midten. Praktisk brøkregning.....

 Mystery-sokkene  vokser!! Det er morsomt å våkne opp søndag morgen og vite at det ligger en ny bit av mønsteret og venter i mailboksen. Jeg var ganske kjapp opp av senga for å få begynt!! Det er ikke så lett å se, men mønsteret jeg strikket viste seg å være en slags blomst!?  Leggen skal strikkes litt lengre.  Neste søndag er det hælen som skal på.   Dette er overkommelig morro for meg.
 Bølgeteppet har fått noen få rader til i løpet av uka.  Nå er det så stort at det har fått  fast plass i en boks. Nytter ikke å sitte på t-banen med det!!
 I helgen har jeg hatt hyggelige timer med en kjær venninne som også driver med forming. Jeg lager jo også sminkepunger, men det er rart med hva andre lager, ofte mye finere!! Derfor fikk jeg tigget til meg denne!! Jeg hadde ikke sett navnelappene hennes, og jeg lurte på hva roteRandi kom av!?  Familien hennes har fra hun var barn kalt henne det, derfor navnet!! Stoffet er et vakkert Liberty stoff, foret med plastbelagt stoff.  Det er så hyggelig å ha venner som driver med det samme, da kan man komme sammen, skravle og hekle....... Perfekt helgesyssel!
 Det snør her jeg bor, kanskje det snart blir mulig å gå på ski?? Nå skal jeg snart tenke på å gå på jobb!! Ha en fin uke alle sammen!!  AnneK:-)

10 kommentarer:

Mette sa...

Du lager sa mye fint! Jeg er glad for at jeg har funnet frem et strikketoy, det roer en faktisk ned i en travel hverdag! :-) Sa artig med disse mystery sokkene. Blir spennende a se hva det blir til slutt.

Teje sa...

Hi! Your baby quilt is going to be beautiful! Lovely colours! x Teje

Anonym sa...

Hei.Godt nytt år.Så mye fint du er kjempeflink.Nydelig blomst ja nå går det mot vår Deilig.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

Bente sa...

Så produktiv du er!
Kjempefint babyteppe med fine farger.
Jeg holder også på med mystery- socks, plundrer litt med mønsteret nå, men skal nok få det til.
Ha en kreativ og fin uke:)

Tilonino sa...

Så fint babyteppet blir. Og strømpene og bølgeteppet. Du har jammen mange fine ting på gang.
Ønsker deg en fin dag i morgen :O)
Klem fra Tine

Randi's Tanker sa...

Åååå, her var det mye flott. Du er SÅ flink. Har forresten noe håndarbeid jeg må blogge en dag. Gave, så det er ikke selvlaget.

Takk for hilsen på bloggen min. Det kommer mange reiseinnlegg i tiden framover. Om mye positivt. Takk for at du kommer på besøk og for at du tar deg tid til å kommentere!

Ønsker deg en fin dag videre.

Ingrid sa...

Her var det jammen mye variert, noe for alle.-Så arti quilteteppe :) og så spennende med mysteriesokkene! Det kunne vært arti å prøve en gang, hvor finner man slike følgeting?

Ann-Mari sa...

Flotte bilder av mange vakre håndarbeider. Liker veldig godt fargene du bruker i babyteppet.

Quiltefia sa...

Test

Quiltefia sa...

Test fra meg selv!!