lørdag 11. august 2012

Siste dagene av sommerferien........

Det var fint å kunne ta den siste sommerferieuka. Jeg var ikke helt ferdig med å ha ferie.
Jeg må innrømme at "syden" tiltrakk meg veldig.  Behovet for garantert sol og varme stod høyt på ønskelista.  Det ble hytta. (Men billeter til høsttur kjøpt! :-) 
 Utstyrt med stoff og symaskin var jeg iallefall garantert noe å gjøre. Det er deilig å kunne "forsvinne" inn i sømmen og komme "ut" igjen med to store topper!!:-)   
 Vi har vært mye på tur også og vi har øyhoppet,  ikke i Hellas men på øyene rundt her på hytta.
 Dette er Love Letter. Egentlig en BOM, men den var ferdig som det og vi fikk kjøpt hele pakka på en gang. Det er 6 forskjellige blokker, hver sydd 2 ganger.  Jeg har samsydd med en venn, og neste gang skal vi gjøre klart for quilting. Jeg har vært så heldig å finne en som er mist like vill etter lappesøm som meg.  Det er supergøy. Vi prøver å sy sammen 1 gang i måneden. Målet er å være ferdig quiltet til jul!!
 I boka til Birgitte Giblin fant jeg denne quilten som heter Norfolk Island Quilt.   Jeg hadde ikke lest mønsteret så veldig nøye da jeg startet.  Sekskantene i midten sydde jeg veldig kjapt. Veldig gøy. MEN jeg hadde ikke talt hvor mange av "bladene" jeg skulle ha. 68!!  Heldigvis hadde jeg med mye frysepapir, for det måtte tegnes, klippes og tråkles før det skulle syes på.
                                                 
Nå må jeg innrømme at jeg var glad jeg fant en søm på maskinen jeg kunne bruke til applikering!!  Så da jobba jeg intenst noen timer med dette.
Litt sopp har det også blitt. Det er skogens gull!! og akk så godt:-)
Takløk på fjell er vakkert.....
Det ble GULL !! GRATULERER!!
 Ha en fantastisk søndag!!  Jeg skal nyte den siste feriedagen!!   AnneK:-)


13 kommentarer:

Gudveig HN sa...

Flotte tepper!

STEINKJERRINGA sa...

Så mye du har sydd! Imponerende og flott! Jeg tåler ikke sopp, så den får andre ta, men jeg har noen multer på andre siden av gjerdet som jeg skal hente så snart det blir oppholdsvær. Jeg går inn i min siste ferieuke og skal nyte den til fulle. Jeg har ikke sydd ett sting siden 22. juli, men to bøker har jeg lest!! Regner med å begynne på det blå teppet denne uka.. God arbeidsuke - og -lyst!! Klem, Gudrun

Vibekes lille ullne sa...

Gosh, du er produktiv altså! Dette er jo topper andre ville brukt måneder på! Skikkelig flotte og avanserte og hyggelig med samarbeid. Nå er ferien slutt her også, ugjenkallelig og siste helgen ble brukt til maling. Ha en fin søndag fortsatt! :)

Teje Karjalainen sa...

Hi Anne! Thank you again for a wonderful post! I love that quilt in summer colours! What a beautiful pattern and those colours are so sweet! Great photos form lake and kantarelles!
x Teje

Lappeline ♥ sa...

Hjelpe meg hvor produktiv du har vært........nydelige fine tepper......flinke du


Fin ukestart til deg

Klem

Linda Aasan sa...

Det var to veldig flotte topper! Imponert over alle de bladene...

Astrid sa...

Du verden så mye du har fått sydd i ferien! Nydelige tepper! Deilig kunne gå seg en tur innimellom i flott natur, selv om varmen ikke er der... Soppen kan du ha for deg sjøl! :)))

Anonym sa...Nå burde du ha en salgsutstilling snart:) tittit

ANNEPÅLANDET sa...

Det er bare helt utrolig hvor fine - og avanserte - quiltetopper du syr, jeg er nesten målløs.
Jeg har ikke noe greie på sopp, men da jeg gikk i skogen i går, kjente jeg lukten - den er ikke til å ta feil av, så det er visst sopp her også.
Ha en fin uke!

Astrid sa...

Hei igjen! Du kan følge med på denne bloggen - http://www.thecuriousquilter.wordpress.com Det er hun som arrangerer det hele. Om du vil, så kan vi også ha et privat bytte?

anitra sa...

Jeg blir målløs, og det er ikke ofte! :0)

Astrid sa...

Ser du står som 'no reply' på blogger... Har du en email jeg kan kontakte deg på?

Tilonino sa...

Utrolig fine ting du har sydd. Du er jammen flittig. Jeg har begynt å strikke litt igjen. Men det går sent med denne dama vettu ;) Måtte ha noe til Danmarksbåten.... Kjekt :)
Ønsker deg en fin helg.
*tine*