tirsdag 31. juli 2012

Litt bloggtørke og papirsømrace......

Bloggtørken satte inn idet jeg begynte å jobbe. Overgangen fra ferie til jobb var temmelig stor. 3 uker med ferie er egentlig alt for lite. Jeg drømmer stadig om et hav av tid, 3 uker er mer et lite vann.
Jeg kjøpte en fin bok tidlig i sommer. Har kjøpt en annen også, men den kommer jeg nok tilbake til.
 Jeg har bladd mye i den og klarte selvfølgelig ikke å la være og starte på noe nytt. Jeg har ting som venter på å bli gjort ferdig men det kan vente.   I boken blir det brukt mye stoffer med stiper i. De blir satt sammen slik at de igjen danner nye mønstre.  Jeg har samlet stoffer en stund som har stripemønster, akkurat med tanke på dette.  


Det er lenge siden jeg har sydd papirsøm. Det kan være veldig hyggelig arbeid, men som vanlig har jeg dårlig tid og har sydd på spreng.
                          Dette er quilten jeg lager.
Midten er ferdig og den første rammen. Nå prøver jeg å finne kanten rundt. Jeg bruker ideen fra boka, men prøver som vanlig å lage mitt eget preg på det. På kanten skal det applikeres mange "appelsinskall."   Mer håndsøm......
På pinnene har jeg Damask. Garn fra Nøstebarna. Jeg har strikket dette sjalet flere ganger og det er rett og slett morsomt å strikke.
Håper du har en brukelig sommer, det er straks august!? Vi får håpe på en fantastisk sensommer!!
AnneK:-)

7 kommentarer:

anitra sa...

Skjønner godt atdet blir litt "tørke" jeg. Selvom jeg ikke akkurat har tenkt at det er det du har ;0). Morsom papirsøm og nok en gang et flott sjal på pinnene. Fortsatt fin uke!

drudeblaa sa...

Gøy med papirsøm. Skjønner godt du synes 3 uker ferie er for lite når jeg synes 7 uker er i minste laget. Kunststrikk ser utrolig vanskelig ut. Det har jeg aldri turt å prøve meg på. Salet blir lekkert. D

drudeblaa sa...

Hehe. Var litt rask. Det skal selvfølgelig være sjalet.

Muffin sa...

Hei hei! Du har vunnet en gave i bloggen min :) Vil du sende din adresse til linvik@online.no så kommer den i posten en av dagene! Ha det fint! PS så mye flott håndarbeide du holder på med!

Tilonino sa...

Hei hei
Så spennende håndsømprosjekt du har på gang. Og du er jammen rask å strikke også :)
Nå har vi hatt noen fine dager i Berlin. Så er det straks litt jobb før det blir en kosetur til Danmark før skolen starter. Fortsatt fin helg til deg :)
Tine

Heidi sa...

Så nydelig papirsøm-prosjekt du er i gang med. Lykke til videre!
Jeg har til nå hatt full frihet, og lurer litt på hvordan det blir å jobbe "ute" og få mindre fritid. Men det blir jo kreativt, så da går det forhåpentligvis bra.

Gretha sa...

Skjønner godt du synes 3 uker er kort, jeg har hatt 4 uker og kunne gjerne hatt et par til.
Her var det mye flott. Gleder meg til å se det ferdig.