tirsdag 6. november 2012

Ny hobby??

 Jeg er livredd for å få nye hobbyer!!  Jeg syr lapper, strikker og hekler innimellom. Det får holde!!
Men jeg har gått på en liten smell! Dog en hyggelig en.  Denne bamsen så dagens lys i Rømskog!! Han ble født på et hyggelig syrom, med en hyggelig syvenn fra Tåsen Quiltelag.  Lise har denne bloggen.
 Disse tre satt under bordet da min bamse ble "født".   Dette er altså ikke noen kosebamser.  De er ganske så hardstappa og skal sitte pent på utstilling!!
 Er det noen som har strikket "Lund"  genseren ennå??  Det er vel bare spørsmål om tid før den dukker opp her i blogg-verdenen!?  Jeg har garn klart, bilde har jeg tatt av tv`n så det er bare å ta fram rutepapir og begynne og tegne!!  Forbrytelsen er en bra krim. Så bra at  jeg også ser den amerikanske versjonen  av Forbrytelsen 1 på macen min. Utrolig spennende selv om jeg har sett den orginale versjonen.

 De sarte lappene mine er ferdig!! Det ble en søt liten duk.  Papirsøm.  Veldig hyggelig arbeid!!

Håper du har en fin november!!  Imorgen skal jeg treffe Tilonino!!  Hun er en tur i Oslo, og har tid til et lite treff!!   Det blir stas!!  AnneK:-)

12 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Du tar pusten fra en stakkar som har mer enn nok med å inhalere ventolin for å holde seg oppegående. Genseren var kjempefin, men det er vel vanskelig å strikke stjerner i rundfelling? Den sarte duken hadde passet inn her, skjønt det er vel like før jeg bombarderer huset med rødt. Jeg har forresten begynt å sy de ni rutene sammen. Har pittelitt broderi igjen på to av rutene, så er jeg KLAR til ramme og lukkekant.
Men bamse? ALDRI om jeg skal prøve på det. Den var jo fin, da.. Har en søppelsekk med bamser på kvisten sånn i tilfelle det skulle komme barnebarn en dag. Ha en strålende onsdag, det er snart helg - og - lykke til med treffet!

Gudveig HN sa...

Kjempesøt liten duk du har sydd!

Lappeline ♥ sa...

Bamser er søte og i heimen har vi en del. Det er ikke min hobby men min mamma sin. Vi er så heldig å ha fått noen. De sitter fint rundtom i heimen. En flott hobby.
Flott genser og en nydelig duk
Fin dag til deg
Klem

Mamma Sidsel sa...

ja, det er flere som har strikket Sarah Lund genser. Mønster ligger gratis på nett.

Marit sa...

Beware of the bear
; )
Har hørt fra sikkert hold at det er ganske vanedannende hobby...
Den sarte duken din er nydelig.
Skulle gjerne vært med Tine i kofferten i dag. Kos deg med besøk!

Mette sa...

Det er en fryd a se alt du lager! Jeg har bestemt meg for at det IKKE skal pabegynnes noe nytt for det blir litt tommere i kurven over halvgjorte prosjekter... vi far se hvor lenge det holder.

Flotte bilder fra en fin tur i USA, ogsa!

Muffin sa...

Veldig søt bamse da, den hadde jeg sansen for :) Og så duken da! Jeg har også bestemt at jeg ikke skal anskaffe meg flere hobbyer, med forbehold selvfølgelig!

Lise in Norway sa...

Så fin ha ble den lille krabaten

Linda Aasan sa...

Hehe, kjenner den frykten :) Jeg tror jeg lider av en slags hobbysamlegalskap, og har vel i grunnen gitt opp å ikke skaffe meg flere. Noen forsvinner igjen, andre blir, og det er jo bare moro?

Bamsen var i hvert fall utrolig søt!

Anne's Quilteri sa...

Det er så morsomt å se alt det fine du lager. Når det kommer til Sara Lund sin ganser så kom jeg over denne http://www.sarahlundsweater.com/makeone.html siden for en stunds siden :-9

Anne Birte sa...

http://www.tantegroen.dk/pl/Garn_Uld_Sirri_uld_0_178.aspx
Her finner du genseren kanskje.....

Tilonino sa...

Hei og takk for sist :) det var veldig hyggelig å treffe deg igjen :) bamsen din var søt og duken likeså. Her går det med å gjøre ferdig alle små prosjekter til neste helg.
Ønsker deg en fortsatt fin helg !
Tine