søndag 14. april 2013

Rolig søndag.......

Jeg venter stadig på vår.......Det spirer i vinduskarmen, og jeg syr blomster.  Lørdag var jeg på Hagemessa på Lillestrøm. Det var masse fint, men helt umulig å kjøpe sommerblomster eller peoner som er iferd med og springe ut når det fortsatt er masse snø i hagen.
Som dere ser spirer det både erteblomster og sukkererter!!  Spirer i vinduskarmer har en tendens til å bli skrekkelig lange.  Så idag måtte jeg ta meg en tur til det lokale hagesenteret for å kjøpe små potter og mere jord.  Vårens plan er å ha masse solsikker på utsiden av gjerdet og jeg har sådd frø i forskjellige høyder.  Blomster ellers har jeg i potter på terrassen.
Zinneaspirer i nye potter.....
Nå gjelder det å huske og vanne disse små spede spirene, slik at jeg om noen uker endelig kan sette dem ut.
Frejya nr 3 er ferdig!! Det kan virke som jeg har litt dårlig fantasi, men denne jakka, strikket i islandsk plateull er innmari deilig!! Den blå har jeg brukt masse, den røde også. Den røde ble strikket litt mindre enn den blå og med litt "god" vask ble den igrunnen litt for liten. 

Den lille løperen eller en avlang quilt, skal sendes vekk. Den er en swap i regi av Quilting Gallery. Jeg har deltatt flere ganger, men i det siste har det vært en del føringer.  Nå var det igjen åpent tema og da er det gøy!!   Jeg fant en liten blokk på Pinterest som inspirerte til å konstruere blokka ved hjelp av papirmaler.Asalea er ikke bare en juleblomst!!  De funker i april også....... Ha en fin kommende uke!!
                                                                                                         AnneK:-)


9 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Åh så mye fint hos deg.......kjekt med det son spirer og gror.
Jakken sitter jeg å grubler jeg på om jeg skal strikke.
Jeg har mønsteret men lurer på mengden garn. Kan du svare meg på hvor mye det er når det står 1 weels . Er det 100 g eller 50 g ?
Det er kjempe fine jakker flinke du :)
Ha en fin uke start

Edny sine puslerier sa...

Så fin de blomsterblokkene var! Herlige farger:)Og med deg spirer og gror det, så nå kan våren og sommeren snart komme:)Kjempefin jakke også!

Teje Karjalainen sa...

Hi Anne! I love your patchwork flowers! All the small plants are the sign of the spring! I used to do that and It was so great to see them growing. Have a lovely week! x Teje

Dollandesign sa...

Det var söta blommor som Du har sytt på Din löpare, tycker jag. De ljusa färgerna som Du använt passar ju bra nu på våren.

Dollandesign

Lise in Norway sa...

Den lille løperen var frisk og god i fargene Får virkelig vår stemning av å lese bloggen din

Randi Melsæter Pedersen sa...

Vi tror, vi tror på sommeren...

Deilig å se optimistiske vårsysler hos deg. Masse flott, både grønt, strikking og quilting.

Ønsker deg en fin uke!

Tove Kristin sa...

Som det spirer hos deg, her er det også masse snø enda.
Har løftet blomster ut og inn ei stund nå, men med 7 grader på natten de 3 siste nettene, får de nå stå ute.

Hærlig, våren er her.

Hilsen Tove kristin

Linda Aasan sa...

Fine Freya! Og deilig med blomster. Hadde innmari lyst til å dra på hagemesse i helga, men besinnet meg og ble hjemme. Men i går ryddet jeg det første blomsterbedet, så nå må det da hjelpe snart!

Sølvis blog sa...

wow for en koselig og inspirerende blogg du har. Hit kommer jeg tilbake.