søndag 4. august 2013

Helt på tampen........

Hvert år er det mest spennende med sommerferien å komme hjem.  Jeg lurer alltid på hva som har skjedd i hagen de ukene vi har vært på ferie.  Før konditorbarnet var på plass i heimen, måtte jeg pent be en nabo om hjelp til å vanne.  Det regnet ikke!!    Det har dukket opp masse bringebærkratt, (nærmest ugress) bærene var så modne at de nærmest falt av.  Jeg fikk plukket litt!! 

 Blåbærene blir ikke modne på noen uker ennå. Rips finnes også!!
 En oppstammet rose er fyllt med masse blomster.
 Erteblomstene fra Chelsea Flowershow i fjor er heldigvis midt i blomstring. Med litt oppryddning og nedklipping er det gode muligheter for mer blomstring denne sommeren.
 Jeg hadde lite planer idag.  Borsett fra vasking av klær.  Det var perfekt å ta med symaskinen ut i lysthuset siden det var for deilig vær til å bli på syrommet!
 Denne boka ble inspirasjonskilden idag. Jeg har hatt  denne  boka en stund, men jeg har tenkt at den er litt dyster.  Men  idag tok jeg den frem igjen og fant denne quilten!! Jeg leser veldig gjerne bloggen til forfatteren!!
 Egentlig hadde jeg tenkt å sy på dette.(bildet under)  Men det ble lagt på vent igjen.
 Så idag har jeg brukt timene godt, dette er så langt jeg rakk.
 Jeg har kuttet bitene litt større en oppgitt i boka. Og jeg begynte sammensyingen i midten, ikke i rader som mønsteret sier. Jeg har kuttet omtremt halvparten av det jeg trenger. Jeg kan ikke fordra å kutte alt, for så å ombestemme meg.  Orker ikke tanken på å kutte i filler masse fint stoff!!  Imorgen er det jobb! Heldigvis kveldsvakt, så jeg håper at jeg kan sy litt på formiddagen.
Nøkkerose fra tjernet på Jomfruland!!
             Forsatt god sommer, enten du må på jobb eller du ennå kan nyte sommerfri!!
                                                     Anne Kari:-)

7 kommentarer:

anitra sa...

Så fint å komme hjem til blomster og bær som har overlevd sommerferien din! Jeg er veldig spent på det hjemme hos meg med en mnd borte og kun dryppslynger og 30 min om dagen. Bir spennende å se om to uker når vi kommer hjem! Ser ut som om du har valgt en veldig fin quilt å begynne på, med fine farger.

Heidi sa...

Så flott at du kom hjem til en frodig og flott hage!
Lykke til videre med syprosjektene, kos deg i lysthuset :)

STEINKJERRINGA sa...

Så flotte blomster du har, og bær i frokostnærhet. Jeg måtte kjøpe nye planter etter stormen vi hadde i juli. Så flotte tepper du syr for tiden. Her er det ufosying over en lav sko. Jeg bruker i tillegg opp rester som hr samlet seg over år. Jeg var på Husfliden denne uken uten å kjøpe med meg verken stoffer eller garn. Fornøyd med det! Så får du kose deg med jobben, du som må det :))))

Lise in Norway sa...

Kjempe flott det du har begynt Gleder meg til å se fortsettelsen Ja ommern er på hell og høst og quiltemøter venter :))

anette eriksen sa...

Dette blir jo lekkert.

wei wusuo sa...

Have you ever thought of using your hardly ever used action suffering from details in come returning for some money? There are some gamers that perform MMORPG just to generate income. Think about, suffering from realm of arena of realm of warcraft all day to generate income.

RS Gold  Buy Diablo 3 Gold
Buy Guild Wars 2 Gold

buy fifa 18 coins sa...

Don't know what language you are using, but I like the picture of flowers, especially the last one.