onsdag 21. august 2013

Ekkelt......

Det er sansynligvis ikke bare meg som har sett dette litt ekle synet av at sommerblomstene blir spist....... Jeg hadde som mål å ha mange solsikker i hagen, men nå det er bare "skjeletter" som står igjen.
I en quiltegruppe på Facebook har det vært snakk om "Seterjentenes søndag" Jeg ble så innmari nyskjerrig på hva det var, og heldigvis ble det oppklart. Det er et mønster i siste utgave av My Quilt. Jeg kjenner ikke det bladet veldig godt, men jeg måtte kjøpe det!!  Jeg utfordret min gode quiltevenninne og vi sprengsydde noen timer sist lørdag. Da det ble for mørkt å se  (vi sydde ute) måtte vi gjøre oss ferdige dagen etter.  Jeg fikk toppen i quilteramma, og vips!! En ny quilt!! Jeg har ikke fulgt mønsteret helt slavisk. Så jeg vil kalle det, fritt etter  Seterjentenes søndag.
Dette er egentlig en enkel og lettvint måte å sy en topp på. Store biter, sette sammen i vilden sky, bruke opp stoff!! Deilig avveksling fra EPP:-)
Nærbilde av quiltingen.                                                                                                                                Da lukkekanten var på, ble det en tur i vaskemaskinen.
På grunn av trøbbel med en skulder blir det lite strikking. Denne genseren heter 
 Dragonflies.  Den ble påbegynt tidlig i vår, og har ligget og ligget. Bolen var morsom å strikke, men armene seige. Garnet er Rowan ull/bomull,  funnet på tilbud.  Fargen passet også utmerket!!
Mellombarnet kom  i sommer med en babyoppskrift som hun skulle strikke.  Mine venner er ferdige med å få barn, men heldigvis kjenner jeg en som skal føde om få dager, så jakka havner der. Jeg har brukt kitt-farget babyull fra Dale. Veldig enkelt mønster med stor virkning.
Solsikke som har overlevd snilene!!  Er den ikke fin!? Nesten som sola var i juli.......
                      Forsatt fin august!!  AnneKari:-)

13 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Æsj, sniler har vi ogsåhatt plenty av i sommer.
Men ellers var det mye fint her! Quiltene dine er alltid så flotte. Og den genseren står på strikkelista mi også (sammen med mange andre...).
Ha en fin torsdag!

niki ad sa...

Hi, I am a new member of your blog!
I like your creations very much !!!!
Niki
nikiad.blogspot.gr

merete sa...

i går fant vi en slik snegle midt på dørmatten på verandaen. den ble nesten til mos før vi så den, - men vi rakk å få den vekk. trist med all blomsterprakten som forsvinner. godt at du har fine farger i teppene, da. artig prosjekt!

Vibekes lille ullne sa...

Herlig teppe! Dine quilter er alltid så fargerike og inspirerende. Selv om jeg ikke syr for tiden, får jeg lyst når jeg ser teppene dine. Den quiltemaskinen høres fin ut da, det er det som er den store bøygen synes jeg. Godt du får strikka litt da, og den genseren står i min uendelige kø også. Ha en fin torsdag, forhåpentligvis med solsikker, uten snegler. :)

Lise in Norway sa...

Så masse flott du har laget. Skjønner at strikkepinner og symaskinen går varm. Her på skauen er vi heldigvis forskånet for disse krypene...enda

Dollandesign sa...

Den rosaaktiga quilten som Du sytt är mycket fin, tycker jag. Det är ett snyggt sätt som Du quiltat den på, det ser effektfullt ut.

Dollandesign

Merete Vatshelle sa...

Ja de der sneglene er ikke lett å få bukt med. I år har vi ikke hatt så mange for det har vært en kald vinter med barfrost, og tælen tar knekken på dem. Kjempeflott teppe - inspirasjon til å begynne mitt :o)

ANNEPÅLANDET sa...

Hei igjen! Takk for tilbud om mønster - men det er vel et kjøpemønster, så jeg føler meg liksom litt forpliktet til å kjøpe det fra designeren. Men takk uansett! God helg!

Maria A.L sa...

Hei! Hvilket mønster er barnegenseren fra? Det var nydelig! :)

Quiltefia sa...

Hei Maris! Det er fra et av Dales babyhefter. 27703 er nr på mønsteret. Jeg måtte legge opp litt mindre masker. Sjekk ant m pr 10 cm!! Lykke til!! Anne Kari :-)

anitra sa...

Fint teppe, skjønner jeg må se bedre etter i bladene mine, kan ikke huske det. Du fikk nå opp dine solsikker, hos oss ble de spist første natten i jorda, ble aldri noe solsikke her!

Linda Aasan sa...

Ekkel snegle - lekker quilt :D Og fine strikkeplagg. Her har det faktisk vært lite snegler i år, synes jeg, så jeg krysser fingrene for litt skikkelig barfrost i vinter så det blir like lite neste år :D

wei wusuo sa...

You can achieve this on Gamewar.com. There are a lot of other websites also which let you achieve this, but none of them provide the services that we are providing.We are a action title suffering from alternatives organization providing action suffering from alternatives to perform out in your 100 % 100 % 100 % free time. We do not claim to be providers,

RS Gold  Buy Diablo 3 Gold
Buy Guild Wars 2 Gold