tirsdag 7. april 2009

Inspirasjon!

Det er deilig å bli inspirert, noen ganger er det veldig lite som skal til før jeg er i gang med et nytt prosjekt!! Rart jeg ikke blir like inspirert til å ta fatt på husarbeid, kles vask, stryke skjorter osv osv…..
Siste kurskveld hos Katrine brukte jeg litt tid på å snuse rundt i butikken. Der er det selvfølgelig masse fristelser for sånne som meg(stoffavhengige), men jeg var ganske flink, og kom hjem med bare litt stoff, (90 cm) og en pakke med Dredsen Plate, Paper Pieces .Det var en quilt som var i butikken som gav meg ideen. Jeg pakket med meg en liten stabel med turkise, lyseblå og litt beige stoffbiter til bruk i påskeferien. Jeg liker denne form for håndsøm, men jeg har også med meg den lille symaskinen som er grei å ha når kanter skal settes på. Tanken er å håndquilte den. Jeg hadde ikke tatt med vatt og stoff til bakstykke, men det har jeg fått kjøpt her. Det er en vegg i stua her som trenger en liten quilt, jeg laget en i fjor, men den ble så fin at jeg tok den med hjem….. Det er utrolig stille her i skjærgården, det er mer fugler enn folk, men det er utrolig deilig. Vi har kjøpt en ny tv ,den gamle var så knøtt liten, og vi har tatt med den gamle dvd-spilleren, så nå kan vi til og med se film her .Det er bra, for da blir ikke minstebarnet så rastløs. Hun er ganske travel med en bukse hun skal bruke i mai! Min bedrehalvdel har hygget seg med motorsagen i dag, og kuttet ned trær han mener skygger for solen!? Katten er også tilsynelatende lykkelig på påske-ferie, så dette er bra!!

3 kommentarer:

Heidi sa...

Kjempekoselig lite teppe du har laget! Håndsøm har jeg nesten ikke forsøkt, men det frister meg nå. Fortsatt god påske!

Yoga-lady sa...

Så koselig å se blåveis og nydelig teppe som kom ut av den inspirasjonen..... Savner påske jeg, ingenting av det her... og så begynner jeg å lengte hjem. Men nå er det bare 2 måneder til jeg drar!!! Og den siste kommer til å gå fort med flytting, yogakurs etc. Kos dere videre, håper det blir litt påskesol i skjærgården. Hils mann, barn og katt!!!
Klem

Ida sa...

åh! jeg skulle ønske jeg fikk vært med dere til kragerø, det høres ikke så ille ut:)