onsdag 7. juli 2010

Ikke til å tro- ferdig med quilt!!

Jeg regner med at det er fler enn meg som liker is-te!?  Endelig har jeg klart å lage en som jeg synes er like god som den man kjøper på flaske. Og den  jeg lager selv, vet jeg hva er i......
En mugge på ca 7-8 dl.Nesten like mye kokt vann. 2 poser Twinings Lady Gray. Lag te på de to teposene, rett i muggen. La stå å trekke i 5 min. Jeg bruker nøyaktig 6 suketter. Ta ut teposene og ha saften av 1 lime, eller 1/2 sitron. Avkjølt og sett i kjøleskapet. Ha ett par tre isbiter i et glass og fyll så opp med te!! Deilig forandring til vanlig te!!
Her legger jeg siste hånd på verket!!    Snøball-quilten er ferdig!! Med fare for å dette i sjøen, fikk jeg hengt den opp på stupebettet for fotografering.....
På bildet under ser dere quiltingen. Jeg var så lettsindig at jeg brukte spray-tråkling. Det var ikke  særlig smart. Jeg brukte timer på å sprette opp quilting. Moralen er: tråkle på vanlig måte slik som Ellen har lært meg........ Det siste som skal gjøres er en omgang i vaskemaskinen. Det må vente til jeg kommer hjem....... Glad sommer!!

18 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Vet du; jeg har aldri kjøpt ferdig is-te! Tidlig på åttitallet lærte jeg det du beskriver av en nabo som hadde bodd i USA noen når. Siden har jeg ordnet forfriskende sommerdrikk på denne måten.

Quilten ble lekker! Så flotte farger.

Glad sommer til deg også!

Stubbetufsa sa...

Det teppet ble flott, Fia!
Storpent! Det må jo henge på vegg.
Isteen du beskriver, må jeg forsøke.

Kari sa...

Du er bare helt utrolig med de quiltene dine!!! Du skulle vært med meg på Bed & Breakfast som vi bodde på i Maine - gamle, gamle myke quilter på alle sengene...har noen bilder å vise deg!!!

Kari sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
STEINKJERRINGA sa...

Gratulerer med ny utforming på bloggen. Jeg har vært helt "utmeldt" en tid, men nå er jeg på nett igjen. Det er jo ferie for oss lærere..... Kjempefint teppe du har sydd, og så greier du jammen å gjøre det ferdig.

Kari sa...

....du må ta en titt på bloggen min nå. Rakk å legge inn noen bilder mens jeg sitter på flyplassen i Philadelphia, skal snart gå ombord i flyet hjem........

Siv sa...

Ååååå, så nydelig en quilt! Gratulerer med den og riktig god sommer til deg også! :o)

Ati. sa...

For en flott quilt ble det!!
Jeg skal huske det med is-te men forløpig er det såpass kald her at jeg fortrekker varmt te :)

Ruth sa...

Quilten ble nydelig, lette fine sommerfarger, gratulere med flott jobb. Den is-te`n hørtes god ut, men som Ati sier, her er det så kaldt at jeg også foretrekker varm te. Ha en fin ferie videre. MVH Ruth.

Marit sa...

Gratulerer med et nydelig teppe! Jeg liker godt hvordan du har mikset stoffer og farger.
Iste oppskriften må prøves, takk...

; )

ida sa...

Ser du har fått på deg Kragerøjakken:) quilten ble søt! det var smart å aplikere på den røde nederst:) Quiltet du alt på maskin? gleeeeeder meg til rolige Kragerødager om ikke så altfor, altfor lenge. Klem

Merete sa...

Kjempeflott teppe, gratulerer :o) Dumt du ikke fikk til tråkle-sprayen, har prøvd det en gang og synes det var helt supert.

Vibekes lille grønne sa...

Så flott og sommerlig quilt! Imponerende fotografering også. Ha en fortsatt god sommer! :)

Anonym sa...

Hei.Å den teen så virkelig god ut.Quilten kjempe fin.Du er kjempe flink.Nydelige farger.Kos deg masse på hytta å ha en riktig fin Sommerhelg.Klem fra Bodil som drar på hytta i morgen

Inger Anne sa...

Nydelig snøballquilt.

mreteveian sa...

Litt seint ute med å kommentere teppet ditt, men vil nå gjerne si ifra at jeg likte det veldig godt!
Hva gjør vi ikke for et godt bilde?
Takk for oppskriften på is-te.

Hi! My name is erica. Would you be my friend? sa...

It's wonderful! The quilting is great.

I also love iced-tea. (I grew up in an iced-tea-loving family.) Lately I've been buying flavored syrups ( http://www.torani.com/home ) and adding them. Yummy!

Heidi sa...

Så nydelig teppet ditt ble!
Isteen høres deilig ut, dessverre drikker jeg det alt for sjelden.