lørdag 24. juli 2010

Strikke, strikke ville kjerringa........

Det var en smule overgang fra ferielivet til å gå på jobb igjen. Men etter mange år som freelance var jeg faktisk ganske glad da jeg tuslet inn på jobb mandag ettermiddag. Jeg har en fast jobb!! Det var en god følelese å faktisk kjenne det.... Men jeg må innrømme at hodet mitt har hatt veldig lyst til å holde på med forming, og heldigvis har jeg kunnet strikke litt innimellom selv om jeg har vært på jobb.
Denne lille jakken (den ble ikke så liten) er til en lillebror som ikke er født ennå. Jeg har strikket etter nyfødt størrelsen, men den ble mer 6 mnd. Heldigvis kan sånne plagg ligge litt på vent..... Dette er mønsteret

Jeg liker disse swapene som pågår. Nå er 15 heklede lapper klar for bytting. Jeg er faktisk litt spent på hvordan dette skal foregå......Får jeg en tilsvarende stabel tilbake, eller blir det 15 forskjellige?? Spennede er det!
Det er kanskje ikke så lett å se hva dette er, men det er altså et nåle etui, som også skal byttes. Det var et mønster som var gitt, men jeg følte ikke for å følge det. Det skulle applikeres, og det har jeg gjort, men jeg valgte et annet motiv. Min har også blitt litt større. Det slo meg tidlig at det ikke er så festlig at alle gjør akkurat det samme.......Men resultatet er jeg ikke redd for å sende fra meg.....
God sommerhelg!!
Posted by Picasa

9 kommentarer:

Siv sa...

Så masse fint du har laget! Nåle-etuiet ble superfint! Jakken likte jeg også godt, den blir tøff på en liten mann :o) Ha en fin dag!

Marihøna sa...

Jakken er kjempefin, og det er jo ikke farlig med ting som er for store - de kan som du sier, bare ligge litt på vent :)

Nydelige lapper og flott nåleetui!

Nyt helgen og solen!

Ruth sa...

Det var en artig vri på øking/felling, for å få fasong på jakka. Og disse babyene vokser jo så fort, så den blir fin. likte nåle etuiet også, har tenkt å prøve meg på de blomstene, men ikke blitt noe av enda.Ha en fin helg, endelig skinner sola her, så da bli det nok mest ute. Må nyte det. Klem Ruth.:-))

Beate sa...

Så mye flott du har laget! Deilig med god tid til å gjøre sånnt i ferien. Ble mye strikk her i ferien, nå er det tilbake på jobb, og det er egentlig ikke så galt det heller, selv om jeg og gjerne skulle ha mer strikketid

Ellen sa...

Nydelig strikkejakke - den må strikkes til 1.barnebarnet - ups jeg har bare strikket småsokker til den krabaten så langt ...

Linda & Jim sa...

Så fin jakke! Også jeg som trenger oppskrift på jakke til en liten tass.. Hmm. Vet du om det funker å lage denne i alpakka? Har så mye liggende!

Håper alt er bra -her har endelig sommeren kommet på besøk, håper den blir en stund:)

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelig jakke.Så mye fint du holder på med.Kjempe fint.Du lurte på det grønne teppe mitt.Det er fra ett hefte jeg har kjøpt på Husfliden RAUMA hekling 2 Ha en riktig fin Lørdagskveld.Klem fra Bodil.

STEINKJERRINGA sa...

Så mye arbeid du får gjort. Her irriterer vi oss over sommeren som aldri kom - skjønt - kanskje den kom akkurat nå - i dette øyeblikk!

Heidi sa...

Nydelig nåleetui du skal sende avgårde. Heldig mottaker!
Flott jakke! De små vokser veldig fort.