tirsdag 26. april 2011

Magnolia i full blomst......

- Det er ikke mange ganger jeg har sett  et  Magnoliatre i full blomst!! Idag da jeg kom til yoga-klassen min, stod dette fantastiske blomstrende treet utenfor døra. Jeg tok meg den frihet å ta noen bilder med telefonen min, men jeg skulle ønske at jeg hadde hatt et annet kamera.  Det kan virke som vi får sommeren i april her i Oslo!!  Jeg har fortsatt dunjakke på, men den bør jeg nok skifte den ut med noe litt  letter.....

 Så nesten rett fra vinter til sommer i full blomst!! Vi får håpe at det varer......... AnneK:-)

16 kommentarer:

Gudveig sa...

Ja det er flott. Må kanskje legge ut bilde av vår Magnolia, også. Med rosa blomster.

Tingelingeling sa...

Heldige deg! Fint å få sett et slikt fint tre! Jeg har funnet bloggen din, og lagt deg til på bloggrollen min fordi jeg gjerne vil følge deg.
Ha en fin dag!

ANNEPÅLANDET sa...

Å, magnolia er vakkert! Det må jo være veldig tidlig!
Går det an å spørre hvor du går på yoga? Jeg vurderer å starte opp etter en laaaang pause, og er på utkikk etter et sted med timer som passer for meg...

Vibekes lille grønne sa...

Magnolia er så vakkert! Overraskende store blomster også. Godt det er flere enn meg som har litt problemer med å følge med i bekledningen på denne raske overgangen fra vinter til sommer!

Kjempefint sjal i innlegget under. Sommerlig i glad-farge! Fairytale blir kanskje litt varmt til sommerbruk eller?

Ha en fin uke! :)

Ulla-Bella sa...

Nydelig blomstring:)

Randi's Tanker sa...

Så vakkert! Magnolia er av de vakreste blomstene jeg vet om. Jeg var østover i påskeferien og fikk virkelig smaken på sommer. Helt utrolig at det kan være så deilig i april. Fikk nyte 10 dager med sol og gode temperaturer. Her er det også sol i dag, men kald vind.

Ha fortsatt en fin dag!

Lindas hobbyhjørne sa...

For noen vakre bilder, kunne nesten kjenne lukten av sommer der :)
Du er lur som ikke har tatt på noe lettere... det gjorde jeg og ente opp men en forkjølelse :(
Ha en fin dag, klem.

janses.blogspot.com sa...

Hei:-) Tusen takk for hyggelig kommentarer på bloggen min. det gleder :-) Det gleder meg også å se i bloggen din, du har mange fine bilder. Jeg var i Oslo før påske og da sto Magnoliaen i slottsparken i full blomst, de var også vakre og duftet nydelig :-) Ha en fin dag.

Anonym sa...

Hei.Så nydelig.Er ikke kommet så langt på Nordvestlandet men hvis det fortsetter med det været vi har nå så regner jeg det spretter fort ut.Sodde frø i går som jeg tok av en del planter i fjor.Spent om det kommer opp noe eller om jeg er litt for sent ut.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil.

Mette sa...

Ja, det er herlig. Her er magnolian i hagen ferdigblomstret. Elsker det treet! Syrinen blomstrer pa harde livet. Det er sa godt alle disse vartegnene ;-)

ha en fin fin dag!
klem mette

janses.blogspot.com sa...

Takk for kommentaren på bestemorsteppe, og du har helt rett Attic lager utrolig mye fint. Henger meg på at hun bør bli kåret til Europamester :-) Ha en fin helg:-) Mvh Janse

Kort og Søm sa...

Nydlelige blomster! :O)

anitra sa...

Skjønner godt at du tok bilder og det holder fint med mobiltelefon! ;0)

STEINKJERRINGA sa...

Jeg elsker Magnoliatreet og jeg elsker Magnolia Jazzband! Magnolia vokser ikke her hos oss, men Magnolia Jazzband har vært her. Jeg var leder i et kor og for noen få år siden hadde vi samarbeid med bandet, og jeg fikk anledning til å bli personlig kjent med musikerne der. Juhuuuuu, sier jeg bare...

Bestemor Drillo sa...

Så vakkert og så tidlig!
Håper nattefrost og andre vintersysler uteblir, nå vil vi at dette varer! Klem fra bestemor!

Synnøve Olava sa...

Ja, i år ser det ut som sommeren kommer i mai..., for våren hadde vi i april... :O)

Aldeles nydelig tre i blomstring!

klem