lørdag 10. september 2011

Har du mulighet!!??

Heldigvis fikk jeg mulighet og tok turen til Bogstad Gård idag!! Kirsti Hovland, medlem i Tåsen Quiltelag har en flott utstilling av tekstilarbeider, bygget opp på samme måte som quilter.  Det
 unike med Kirstis arbeider er at hun maler og bearbeider nesten alle stoffene hun bruker. Det gir en fantastisk og avstemt fargepalett. Arbeidene har også stor detaljerikdom.  Hun fortalte meg at hun bruker mye tid på å velge og jobbe fram rette farger. Det er også en historie til hvert arbeide. 
 Jeg må innrømme at jeg ble veldig imponert over arbeidene og dette er en kunstner som virkelig har en rød tråd gjennom alle arbeidene hun viser i denne utstillingen!!  Har du mulighet i løpet av uken eller neste helg!! Ta turen til Bogstad. Ikke bare er det verdt turen for å se arbeidene, men det er også et fantastisk område for en tur!!

                    God søndag til deg!!  AnneK:-)

7 kommentarer:

Muffin sa...

Dette så veldig spennende ut! Jeg har også vært på utstilling i dag, lappeklubben her hadde stor utstilling, til inspirasjon i massevis!

STEINKJERRINGA sa...

Hvorfor vet ikke jeg sånt? Av og til er det irriterende å bo ute i periferien der ingenting skjer etter midten av august. Hadde jeg fortsatt bodd i Bærum, så kunne jeg ha tatt gamle Oslovei og vært på Bogstad i løpet av noen strakser. Hadde jeg fortsatt bodd i Bodø, så hadde jeg garantert vært medlem av Lappeklubben Bit for Bit. Sukk, jeg skal i alle fall på konsert med Magnolia Jazzband førstkommende onsdag, og DET blir en høydare! Fortsatt god helg + klem fra mæ!

Mette sa...

Å, Bogstad er et kjempefint sted å ha utstilling! Vi bodde ikke så langt derfra da vi bodde i Oslo så dette var turområdet vårt. Synd jeg ikke er hjemme nå. Utstillingen ser kjempefin ut!

Marit sa...

Takk for at du deler bildene med oss som bor litt langt unna!

Vibekes lille grønne sa...

Jeg har gått glipp av at du kopierer sokkene mine! Moro! :)

Alltid morsomt å se dyktige kunstnere utfolde seg. For hun må jo virkelig kalles tekstilkunstner, ser veldig fint ut! Skulle gjerne sett, men spørs om jeg får anledning.

Synnøve Olava sa...

Desverre så blir det ikke noe av strikketreffet på jessheim den 17. september. Fikk beskjed i dag om at jeg ikke kunne låne/leie lokalene på jobben likevel, desverre. Jeg syns det er kjempeleit, hadde gledet meg til å treffe dere... ;O)

Jeg er kjempekjempe lei meg, føler nesten at jeg har lurt dere som har lyst til å komme... :O(

Anonym sa...

Hei.Hørtes koselig ut kjempe fine quilter ja har det bare ikke vert så langt unna så kunne jeg tengt meg å tatt en tur.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.