lørdag 3. september 2011

Hva skal jeg finne på idag!?........

Et deilig spørsmål, spør dere meg!!  Egentlig skulle vi ha dratt på hytta, men droppet det i siste liten. Og  siden jeg har klart å pådra meg en forkjølelse fra et eller annet sted, var det fint å kunne parkere i god-stolen på fredagskvelden.

 Dette var et av sommerprosjektenen mine. 5 nøster med garnet Lin fra Stoff og Stil.  Det er 50/50 bomull og lin. Det var fargen jeg falt for!! Det var egentlig  ikke en sånn genser jeg hadde tenkt i utgangspunktet, men det var noe med mønsteret og antall masker som ikke gikk overens så jeg endte opp med en helt enkel, ovenfra og ned genser. Dette er utgangspunktet jeg brukte, bortsett fra av jeg ikke er så glad i v-hals. Helt bevisst har jeg hold raglan-utleggingen helt ute på skuldrene også. Ingen vrangborder og armene har jeg strikket ekstra lange.  Midtmasken i raglanarmen er strikket med en vrang maske, for å få et "spor".  Selvfølgelig gikk jeg tom for garn og dermed ble det forsinkelser til jeg fikk tak i mer.  Men nå er genseren ferdig og jeg kan fint bruke den selvom sommeren har blitt høst.

 Mange av dere  har vel vært innom  Manuela i Passion4baking!? Jeg også!! Men jeg velger som oftest å LESE bloggen hennes ikke lage de fantastiske tingene hun byr på. Men igår klarte jeg ikke å motstå d fristelsen.  Jeg har aldri kjent en så myk!! gjærdeig noen gang.  Jeg måtte til og med ut å kjøpe tørrmelkspulver.  Og de ble like gode som de ser ut!!
 Så dette var frokosten min idag...... Ikke et klifrø i sikte!!
Det ser ut som noe av dagen blir fylt med en Sverige tur, fryseren trenger  påfyll, og hvis noen andre kjører kan jeg sitte helt stille å strikke.......Ha en fin lørdag, og søndag selvfølgelig!! AnneK:-)

8 kommentarer:

Teje sa...

Hi Anne! Your new sweater is beautiful! I had once that kind and it was my favourite. I should make a new one!
Your baking looks delicious and enjoyed seeing your Muumi mug!
xxx Teje

Mette sa...

Deilig høst genser! Bakverket så fristende ut. Jeg leser også mest hennes blogg, hun har jo så mye å friste med. God handletur! :-)

Vibekes lille grønne sa...

Deilig hverdagsgenser! Kirrmaier er en av de designerne på Ravelry jeg liker best, og denne står i køen min. Liker enkle gensere jeg og fint når man sånn som du er så erfaren at man kan forandre litt på mønsteret her og der og få det slik det passer!

Gjærbaksten din vil jeg ikke se på, jeg er på lavkarbo ;)

Ha en fin helg! :)

Bodil sa...

Den gensaren likte eg godt, og du kledde den godt :)
Kunne godt tent meg å smaka på det gode du har baka :) God helg :)

Kari sa...

Fin, enkel genser - som jo ofte er det beste.....synes det er litt mindre av deg jeg :-).
Startet siste uke her, full fart med pakking og flytting, får noen dager i Palo Alto før jeg drar.
Klem

Astrid sa...

Herlig genser! Jeg liker også lange armer på gensere. Bakverket ser altfor fristende ut! :)

anitra sa...

Fin genser :0) Håper forkjølesen er bedre. Ses til onsdag.
klem

Mette sa...

Ma bare takke deg igjen for tilbudet om a forskaffe meg garn! Utroooolig snilt av deg!!! Jeg har funnet et annet garn jeg skal prove ut forst, men har deg i tankene om det ikke funker! Snille, snille deg!