tirsdag 6. september 2011

Sesongens første!!

Det gikk plutselig opp for meg at jeg satt å strikket VOTTER....... Og man trenger ikke å titte i så mange klesbutikker før man innser at vinteren er på vei!! Vinterklærne er iallefall på plass.  Disse her skal faktisk gis bort, egentlig var de lovet bort sist vinter, men jeg fikk aldri gjort dem ferdig.  Jeg hadde lagt opp og så ble hele posen lagt vekk. Men nå skal jeg snart treffe hun som skal ha dem, så jeg fikk plutselig tidspress. Som vanlig jobber jeg parallellt!! I går satt jeg litt pjuskete, hjemme fra jobb og hadde 2 votter, 2 sokker og en liten quilt liggende i nærheten....  Mønsteret på Bella`s votter kan du finne her.
Vottene er strikket i Alfa fra Sandnes. Jeg trodde at to nøster var nok, men jeg manglet akkurat en tupp og to tomler. Så i den tredje butikken jeg var innom fant jeg den riktige fargen.
Nå liker jeg både Vibeke og bloggen hennes godt, og jeg har altså klart å blåkopiere sokkene hennes!! Jeg hadde garnet fra før, men hermet etter mønsteret. Så når jeg får strikket ferdig har vi like sokker!!

Denne lille quilten skal inn i en swap. Jeg klarer ikke å holde meg unna, (synes det er så morro) den må være ferdig i løpet av september. Den er bare 18x18 inch så den er overkommelig å håndquilte.  Det var deilig å sy igjen. Jeg er ikke så flink til det om dagen, det er så mye lettere å strikke.....
Nå håper jeg at det snart stopper å regne....... Det er nok nå!!!   AnneK:-)

11 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

For en herlig liten quilt!
Bellavottene er fine, veldig bra oppskrift og de sitter godt på hånden. Jeg har strikket mange par av dem, men har slitt litt med å finne riktig garn. Kanskje Alfa er løsningen.
Ha en fortsatt fin uke!

STEINKJERRINGA sa...

Flotte votter med fletter og greier. Kanskje jeg må "låne"? K-lappene skal jeg selge for 40 kroner stykket.. Ikke mye, men med mange, blir det penger av det...

Lindas hobbyhjørne sa...

Det er alltid deilig å bli ferdig med noe som bare ligger der! Er jo mye fint på en gang her :)
Ha en fin dag, klem.

Merete sa...

Bellavottene er så fine! Har en ferdig og en som venter på å bli strikket-kanskje den blir ferdig i år??? Stilig miniquilt, den blir fin!

Bestemor Drillo sa...

Vottene er flotte og quilten så søt!
Du er dyktig!
Klem fra bestemor!

Anonym sa...

Hei.Riktig fine votter.Nydelig mønster og farger.Ja nå går det mot vinter men håper på en nydelig høst først.Quilten din kjempe fin.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Astrid sa...

En så søt liten quilt! Flotte votter! Gikk jo opp for meg at jeg har et strikkeprosjekt jeg ikke er ferdig med, hadde nesten glemt det!

Astrid sa...

En så søt liten quilt! Flotte votter! Gikk jo opp for meg at jeg har et strikkeprosjekt jeg ikke er ferdig med, hadde nesten glemt det!

Synnøve Olava sa...

Liker godt bella's votter. har strikket noen av dem, men jeg har også slitt med å finne det rette gaRNET. Enten har de blitt for små, eller alt for store. Har ikkke prøvd Alfa!

God helg!

GNIST sa...

Så mye fint du holder på med. Har også lyst til å prøve meg på bella-vottene. De er kjempefine!

Huset i midten sa...

Så søt quilt! Og flotte sokker og votter, jeg har begge på lista... Gleder meg til å begynne på Wanderlusten jeg også, konstruksjonen høres jo interessant ut :) Men jeg trenger nye pinner - plutselig har jeg tre prosjekter på pinne tre, og det har vel aldri skjedd før...