onsdag 28. september 2011

Swap........

 Helt siden jeg oppdaget quilteverdenens stadig pågående swap (bytte)-muligheter ble jeg hekta.....De swappene jeg har deltatt i har foregått på quilting-bloggers, men denne gangen er det en annen som har regien.  Den som jeg nå skal delta i har litt andre regler enn de foregående.  Jeg kan nemlig påvirke hvilken bytte-quilt jeg skal ende opp med og det blir spennede.......Dette er en liten quilt på 18x18" Jeg  har laget en tilsvarende for et par år siden, men større. Jeg liker å sy på denne måten, veldig vilkålig og jeg vet ikke hvordan det blir før jeg er ferdig.  Den er håndquiltet med litt tykk tråd.
 Katrine hadde "menighets"møte i Voksen kirke igår. Det var færre der enn det pleier, men som vanlig stiller Katrine GODT forberedt og det var mange fristelser...... Eldstebarnet og jeg skal dele denne vakre bunken. De passer inn i sirkelprosjektet mitt. Det går  treigt med syingen og strikkingen om dagen, sånn er det bare......Men noen nye lapper å klappe på er ikke å forakte.


 Det er høst i hagen. Katten er ikke særlig poserende, men jordbærene i krukken blomstrer på nytt. 3 jordbær var fangsten idag!!
Håper du har en fin uke!! AnneK:-)

4 kommentarer:

Teje sa...

Hi Anne! That is beautiful and cute quilt! Those bright colours spots on the white are so 'happy'!
Lovely new fabrics!

anitra sa...

Tenkte jeg skulle vært i Voksen kirke i går, men det ble foreldremøte på skolen i stedet! (gleder meg til det tar slutt) Fine stoffer dere kjøpte ;0)

Vibekes lille ullne sa...

Spennende med swap, og din er helt nydelig. Liker godt "crazy-quilt", det heter kanskje ikke det, men sånn vilkårlig som du syr hvertfall. :)

Nydelige stoffer! Viktig med litt påfyll for inspirasjonen!

Ha en fortsatt fin uke! :)

Ulla-Bella sa...

Kjempefin quilt. Tenk å høste jordbær så sent på året - artig:)