fredag 30. desember 2011

Oppsummering av strikkeåret 2011

Her kommer det jeg har strikket og heklet i 2011. Mange hyggelige timer med håndarbeid.......

Fra øverste venstre hjørne- et kjapt sammendrag: Heklet blomstersjal, Bellas votter, 2 par pulsvanter, 7 sjal, 3 babyjakker,2 gensere til meg selv, 4 duskeluer(bilde av 2) 1 poncho, 1 jakke til meg, 3 par sokker, 1 barnevest, 2 halser og et par små votter, 1 babyteppe, et håndkle, 1 strikkedukke, et ganske stort hekleteppe og en strikkeveske.......

Jeg ser helt klart at det er en bra mengde ting jeg har laget det siste året. Men det er en viktig aktivitet i livet mitt!! Gleden av å skape og avkoblingen det gir i en ellers aktiv hverdag.  Noen ville kanskje dratt "regnskapet" enda lengre og talt timer, materialbruk og pengebruk, men jeg lar det bli med dette......
Jeg ønsker alle som har vært innom bloggen min i 2011- Et riktig GODT NYTTÅR!! La oss fortsette å inspirere hverandre og heie hverandre frem i 2012!!
AnneKari:-)


7 kommentarer:

Heidi sa...

Så mye fint du har strikket og heklet i løpet av 2011! Takk for det gamle året :)

Merete sa...

Det er ikke timer og materialer brukt som er viktig. Det viktigste er hva du selv får igjen av glede og avkobling! Du har laget utroloig mye fint, skulle ønske jeg var like flink som deg til å strikke sjal, de er bare helt nydelige! Ønsker deg en herlig nyttårshelg, fylt av det du måtte ønske :o) Klem

STEINKJERRINGA sa...

Kanskje jeg skulle lage en oversikt over hvor mange "stiler" jeg har rettet... Synes jeg gjør det hele tiden, men nå teller jeg ned!! Ett år igjen! Godt nyttår til deg!

Gudveig HN sa...

Så mye fint du har laget i år! Imponerende - og at du gjør dem ferdig etterhvert, kjempeflott! Jeg bøyer meg i støvet :-)
Godt Nytt kreativt år!

Beate sa...

Du har hatt en imponerende produksjon i 2011! Gleder meg til å se hva du lager i 2012. Og så må jeg vel lage en oversikt over det jeg har laga jeg også tenker jeg :)

astrid sa...

Så mye flott! Lurer på om du har hatt tid til å spise og sove?! :) Jeg holder akkurat på med ei UFO liste.... sukk! :)

anitra sa...

Utrolig! ;0) Masse fint og bare på ett år da gitt. Gleder meg til å følge videre også i 2012. Riktig godt nytt år til deg og dine fra oss her.