onsdag 7. desember 2011

Snø......

 Plutselig ble det vinter i Oslo. Igår lavet det ned hele ettermiddagen. Og idag skinte solen på fin ny snø.  Jeg er nok ikke den som jubler høyest for at vi nå har fått snø, lille julaften hadde passet meg bedre. Men jeg har lyst til å gå på ski, så da må jeg finne meg i det.....
                                       Det er pent da!!
 Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal begynne med scrap-booking eller kortlaging.  Jeg synes mye er fint, men jeg trenger ikke flere formings aktiviteter. Men jeg hadde en ørliten sprekk da jeg var på adventskalender jakt til jentene mine å fant dette stempelet til 49,- pluss stempelpute.
                       Stempelet var veldig meg!!:-)
Tanken var å lage ganske enkle  til og fra lapper.  Jeg har ikke vært så flink til å legge vekt på innpakkingen av julegaver, men nå som jeg har litt mer tid kan jeg gjøre det. Og "skrive" med Dyno-maskinen var også en brukbar ide, om jeg får si det selv.....

Jeg fant også
 ut at jeg kan stemple mitt eget gavepapir!! Gråpapir er fast og fint å pakke inn med, billig er det også.  Og det blir litt mer personlig med dekor.

 Så her har jeg brukt begge virkemidler i premier til Tåsen quiltelag nå ikveld.
 Denne quiltede duken har jeg sydd på i det siste. Jeg har sett det gjort på bloggen til Broderie, og ville prøve selv. Litt klønete fordi jeg måtte "felle" inn bitene i hverandre.  Fargerik er den iallefall!!
Litt vintersollys......
Ingenting er som en blomstrende asala......Hyggelig å ha på stuebordet!! Ha en fin onsdagskveld!!
                                                          AnneK:-)

4 kommentarer:

Teje sa...

Hi Anne! So Beautiful winter scene! And your blog has also lovely Christmas atmosphere!
I haven been thinking long time that I would love to 'stamp' on the fabric but just didn't find yet the tools. Yours look great and you have made really beautiful packets! And that quilt - just adorable!
Have a lovely Christmas time!
xxx Teje

Vibekes lille ullne sa...

Så artig innpakning! Det skal ikke så mye til å gjøre det litt mer personlig og gråpapir kan til og med resirkuleres! Nydelig vinterlandskap og dere har til og med sol.

Blomsterduken ble kjempeflott! Når du legger den på bordet, blir det sommer uansett årstid. Flotte julepresanger i forrige innlegg også.

Ha en fortsatt fin førjulstid! Klem Vibeke :)

Heidi sa...

Jeg synes det er vakkert med snø, og håper den holder til jul. Blir litt mer stemning da.
Nå har jo jeg mange stempler, men falt veldig for det du har kjøpt. Hvor har du fått tak i det?
Du kan stemple med stempelpute spesielt for tekstil, det har de bla på Panduro. Da åpner det seg plutselig flere muligheter med stempler :)
Utrolig vakker duk du har sydd!

Marit sa...

Nydelige bilder, både ute og inne! Blomsterduken din er kjempefin, virkelig til å bli glad av!
; )
Ha en flott førjulstid!