lørdag 4. februar 2012

Meningsfull søm......

Tåsen quiltelag som jeg har vært medlem av i noen år og også sitter i styret for,  feirer 20-års jubileeum i 2012. Det er et programspekket år med tur til Island på forsommeren og stor fest i november.
 Dagen idag var satt av til søm av tepper til "Tepper som varmer".  Målet er å lage hyggelige quilter til barn som er alvorlig syke. Barn som tilbringer mye tid på sykehus, får lov til å velge seg en quilt som de får til odel og eie!!
 Toril velger stoffer av haugen som medlemmene av laget  har donert.
 Det var ikke så veldig mange av de 92 medlemmene til quiltelaget som stillte, så vi hadde god plass!!
Jeg brukte litt tid på starten av dagen til å applikere ugla.  Resten er sydd av kvadrater på 6 inch. 
                             Her er en topp til som ble ferdig!
                            Ikke alle velger lette løsninger........
Buggy Barn blomster!

Det er hyggelig å jobbe flere sammen,  vi fikk selvfølgelig tid til å skravle og kose oss også!!  Timene gikk fort og det var en perfekt måte å tilbringe en kald inne-lørdag på!!
           
                                    Ha en fortsatt fin helg!!   AnneK:-)

10 kommentarer:

anitra sa...

Hei! Så synd at det var få som kom. Likevel fikk dere som var der til fine quilter syns jeg. Hadde tenkt å komme selv, men symaskinen min ble "syk" og fikk plass på hospitalet for helsjekk i går, så uten maskin var det ingen vits i å komme syns jeg! Fine blomsterbutikk bilder fra Kbh i forrige innlegg! :0) Smart med opplevelses gaver! Vi snakkes! Hils i heimen.

Teje sa...

Hi Anne! I didn't translate but looks like you have had wonderful time quilting with friends and you have made beautiful quilts! x Teje

STEINKJERRINGA sa...

Hurra for dere! Det er et godt tiltak. Vi har en liten venn på åtte år herfra på et sykehus i Oslo. Jeg skal sannelig sy et teppe til ham. Takk for ideen. Jeg begynner i dag!

Mette sa...

For et fint tiltak!

Tusen takk for den koselige kommentaren hos meg. Må jo innrømme at jeg liker godt din blogg også :-)! Alltid mye inspirasjon å få her! Kanskje jeg tom. en dag begynner å quilte!!

Vibekes lille ullne sa...

Så flott at dere syr tepper til barn som trenger det! Kjempefine blir de også, hadde veldig sans for ugleteppet ditt. Fint å kombinere godt formål med koselig samvær. Hørtes ut som en meningsfylt lørdag synes jeg. :)

Har heklet sammen alle lappene nå og begynt på kanten rundt.

Ha en fin søndag! Klem! :)

Ulla-Bella sa...

Så fine tepper dere lager til de syke barna. Flott tiltak. Sikkert flere som blir med etterhvert.

Tilonino sa...

Så flinke dere er :) Er sikker på at det blir mange glade små nå som får slike fine tepper til odel og eie.
Veldig fint tiltak av dere.
Ønsker deg en fin uke :)
tine

2ne sa...

Ser ut som om dere hadde en fin dag med et flott tema :-)

Mat på Bordet sa...

Så flinke dere er -kjempefine tepper!!

Ruths datter sa...

Oj her var det masse flott søm. Fin blogg.På teppet har jeg brukt Safir på det meste og Rubin på de fargene jeg manglet. Som skarp rosa og turkis.Alt garnet er kjøpt på sparkjøp og er i ull. God helg til deg.
Klem