tirsdag 21. februar 2012

Morgenstund.....

De fleste bloggere er vel enige med meg i at å starte dagen med kaffe og frokost ved datamaskinen er en fin start på en ny dag, enten man er hjemme eller  snart skal  på jobb!?

Jeg er ganske fornøyd med at jeg har fått sydd litt i det siste. Jeg er ikke så glad i å gjøre ting på bestlling, men det finnes heldigvis gode unntak!!  Jeg liker størrelsen og hyggen med babyquilter!! De er lette å håndere, (pga. størelsen).  Kjappe å lage, og ikke minst takknemlige mottakere..... Et slags kinderegg for en som liker å sy.

Det kan ikke bli noe særlig enklere, men det funker!!  Kvadrater på 5 1/2 "  Jeg kuttet dem så store fordi jeg tenkte først at de skulle deles på 2. Men jeg ombestemte meg og gjorde det på denne måten.  Jeg hadde bragt inn et par blokker med orange også, men de gikk ut igjen.  Ugla er vel det som forsvarer det enkle. Den er søt!! 
Møster fra Hooterville, kjøpt hos Katrine for ganske lenge siden.
Jeg har et annet mønster fra Hooterville også,  det står på lista! Når vi snakker om ugler.....:-)

Iben har fått kjolen sin!! Den passer akkurat!! Jeg måtte strikke den fordi den er så søt! Og hun liker kjoler. Så da er det vinn/vinn for begge!!
Jeg hadde en hyggelig opplevelse igår!! En gammel venninne som jeg sist  så for 24 år siden dukket opp.  På Facebook selvfølgelig!  Når det skjer leie ting, rokker det ved noe i oss som gjør at man får lyst til å finne igjen gamle venner!?  Iallfall så var det stas å "snakke" med en jeg ble kjent med da jeg var 10 og hadde mye morro med i mange år.  Nå blir det spennende å se om vi "finner" hverandre igjen.

    Ha en fin dag der ute!! AnneK:-)

9 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Morgensstund hjemme er kjempedeilig. Vi har vinterferie i hele neste uke!! Heldig du er som får sydd. Jeg har med meg stitcherier på jobb, og får sydd litt i pauser. Nå jobber elever med særoppgaver,og jeg med "mitt".
Flott babyteppe du har sydd. Jeg har visst et par på gang (ufoer). I dag har vi et ufyselig vær, og en bil sto i grøfta på vei til jobb. Du kan jo legge meg til på FB hvis du vil... Kos deg i dag!

Mette sa...

Sa kos a finne gamle venner igjen. Ja, det er alltid spennende a se om kontakten fortsatt er der etter at man har oppdatert seg pa hverandres liv... lykke til!

Kari sa...

Så flotte babyquilter!!! Kanskje jeg kan stille meg på bestillingslista også? Men det må bli for nestemann (hvis det kommer noen :-) ). Jeg også nyter kaffen og yoghurt med cereal og frukt - og PC på morgenen. Nå har jeg selskap av en liten som også vi smake på farmors frokost og se på bildene på Facebook!!! Vi storkoser oss....skulle nesten tro han kjente meg igjen fra sist. Han deler villig ut klemmer og nuss...

anitra sa...

Så koselig baby quilt. Jeg må nok lære meg å tørre de enkle. Kanskje det kan bli noen flere arbeider på meg og! Blir uansett inspirert av dine arbeider. Kos deg videre. Vi snakkes! :0)

Elin sa...

Flotte ting du har laget :D

2ne sa...

Koselig teppe - og selvfølgelig en liten ugle som dukket opp :-)
God helg.

Dorthe sa...

Man skal altid starte dagen med en kop kaffe:) Det er forresten et rigtig fint babytæppe.

Tilonino sa...

Så mye fint du har laget i det siste.
Kjolen var kjempesøt og det var jo modellen også :)
Kaninen min er i Maileg familien. Jeg har lenge holdt igjen med å kjøpe.... men nå klarte jeg ikke å motstå fristelsen.
Fin helg ønskes deg :)

tine

Tilonino sa...

Så mye fint du har laget i det siste.
Kjolen var kjempesøt og det var jo modellen også :)
Kaninen min er i Maileg familien. Jeg har lenge holdt igjen med å kjøpe.... men nå klarte jeg ikke å motstå fristelsen.
Fin helg ønskes deg :)

tine