søndag 26. februar 2012

Hva skal jeg finne på idag......

Jeg har mange prosjekter gående parallellt.  Klarer ikke å sluttføre en ting før jeg begynner på noe annet.  Igår kveld hadde vi hyggelige gjester og en entusiatstisk venn fikk meg til å rote i kassene mine.  Da ble jeg klar over hvor mye jeg har som ikke er ferdig. (quilteting:-) 
Idag har jeg strikket ferdig halsen og festet trådene i lua.   Begge to er strikketøy som krever konsentrasjon.  Men  samtidig utrolig morsomme å strikke!!  De har ikke samme mønster men jeg har tenkt å bruke dem sammen.  Strikket i Hverdags fra Du store Alpakka.Men tilbake til halvferdige arbeider.  Jeg var veldig nære på å gyve løs med skjærekniven på disse stoffene.  Jeg tenker  å lage en ganske vilkårlig  quilt med hvitt stoff imellom. La prosessen drive frem resultatet!!,
Nå ble det ikke noe av dette i formiddag, fordi det lå en diger haug med stryketøy som BA om å bli strøket og hengt på plass.  Husmora vant, quilteren må vente!!
Mens vi venter på våren, har jeg fått en liten smakebit på kjøkkenbenken.  Sola skinner på stuevinduene og viser hvor utrolig mye de trenger å vaskes....... Ja, sola avslører det vintermørket har skjult!!   Vinduene blir ikke borte,   men søndagen flyr.......Ha det fint!!  AnneK:-)

6 kommentarer:

Tilonino sa...

Så fin lue og hals :) Du er flink til å strikke mønster altså. Nydelig :)
Spennende og se hva det kommer ut av stoffhaugen din. Jeg har vært ute i hagen i hele dag og skal sy litt nå i kveld. Er på hytta og blir til i morgen tidlig. Reiser herfra og direkte på jobb i morgen tidlig.... det er deilig det.
Fin søndagskveld til deg fra meg
Tine

Ati. sa...

Flott lue og hals, passer utmerkte sammen!

Merete sa...

Nydelig lue og hals! Er det ikke deilig at våren nærmer seg? I dag har vi bergensere vært så heldig å få se solen, og med en gang var det helt vårstemning! Snøklokker blomstrer og krokus står i knopp - det er bare å glede seg :o)

Linda Aasan sa...

Så stilig lue og hals! Har lett etter et fint mønster på en tynn lue, men sliter med at de blir for store... Gleder meg til å se hva du får ut av stoffene! Heldig du er som har en husmor som vinner - det er sjelden kost her i gården :)

anitra sa...

Lua ble veldig fin! Selvom du sier det er et krevende mønster så har det jo gått ganske fort da! Her har søndagen gått med til litt turgåing og pinnebrød steking på terrassen. Ha en fin uke! :0)

Sylke sa...

Fin lue og hals, og så flotte stoffer du skal bruke! Hyggelig at du blir med på min giveaway!

Når det gjelder ditt spørsmål vedr "Molly makes": Narvesen på Kongsberg hadde bladet, jeg kjøpte det der! Kan godt hende andre Narvesen-butikker også har det.