torsdag 2. februar 2012

Ut på tur......

Jeg vært på reise siden sist!!  
Hvert år lurer jeg på hva jeg skal gi min kjære til jul. Noen ganger er det lett, denne julen var det vrient..... Men takk og pris for at jeg er en forholdsvis kreativ person.  Flybilletter og hotell ble bestilt i godt tid før jul. Vakkert pakket inn i en forseglet konvolutt og under treet med det......
Veldig vellykket. Han åpnet ikke konvolutten med reisedokumentene før vi var sjekket inn på Gardemoen grytidlig lørdag morgen!!  Riktignok gjettet han hvor vi skulle på første forsøk, for han kjenner meg såpass godt, men reisemålet falt i smak!! Phuu........Målet var København!! Jeg liker den byen veldig godt, men kommer dit altfor sjelden.  Sist jeg var der var det jobb og ingen tid til å vandre rundt på egenhånd.  Blomsterbutikkene i København er et eget kapittel. Det kan se ut som det snart er vår, med masse hyggelige vårblomster. Men det var KALDT!!
Det var ikke mer enn -1, men fytte katta så kald den ene minusgraden var. Dunjakker var lagt igjen hjemme, veldig dumt!!  Begge måtte kjøpe lue.......

 Søndagen stod Lousiana på programmet. Jeg visste at det var bra utstillinger der. Og det er et flott museum!! Dessuten er turen ut til Humlebæk  hyggelig i seg selv. 40 minutter med tog gjennom fin bebyggelse........Perfekt søndagsutflukt i København.

Siden det var så kaldt å oppholde seg utendørs, ble det selvfølgelig litt turer inn og ut av butikker....Det finnes flere bra garnbutikker. Sommerfuglen er en, men der var det så fullt at det gav jeg opp. Det var tross alt ikke min julegave.  Men jeg er en sporhund og fant en annen. Der fant jeg denne vakre lille fangsten!!
Til tross for kaldt vær, var turen eller mer  -julegaven, veldig vellykket!!
 Siste på strikkefronten!! En bitte liten vest i str 0-3 mnd. Strikket i garn fra Malsen og Mor. Jeg har mye folk rundt som skal ha og får barn. Og i samme annledning bakte jeg denne kaken. Vanlig sjokoladekake men pyntet med macroner.  De har konditorbarnet skaffet.   Det var lov å bare spise pynten:-)
Alle bildene i dette innlegget er bearbeidet med dette programmet. Jeg fikk tipset av Vibeke!! Jeg synes at det er gøy å forsøke å forandre litt på bildene!?          
                                                          Ha en fin dag!!  AnneK:-)

7 kommentarer:

Mette sa...

det var lurt og koselig a gi en reise i julegave! Mange ar siden jeg var i Kobenhavn, men det var alltid vellykket! Lykke til med fangsten og produksjonen. Kaken sa bare altfor fristende ut...!

Marit sa...

Flott gave! Det er alltid kjekt når du deler bilder fra reisene dine. Kjøbenhavnbildene frister...
; )

Kari sa...

Altfor lenge siden vi var i København også, men du har rett - det er virkelig kaldt der!!!!! Godt er mye fint å se innendørs.
Jeg har pakket ut, satt på plass og ryddet. Alt er ferdig nå, litt mer ryddig igjen, men nå må jeg ta en liten pause :-).

Grete sa...

Det var smart å gi tur og opplevelser i gave! De fleste som har fylt 29 noen ganger har jo det meste av ting og tang.

Grete sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jane sa...

Takker så mye for hekletips! Jeg er en skikkelig heklenovise, men dette skal jeg jammen prøve ved anledning :) De 70 lappene som allerede er ferdige, får nok få en annen form for sammenhekling.

Så flott julegave! København er en fantastisk by, jeg er helt enig med deg :) Ha en god helg!

Tilonino sa...

Så kjekt å dra på tur til København. Det er en by jeg også liker veldig godt. Danmark i det hele tatt er topp synes jeg. Det var en god ide å gi i gave så får en jo litt glede av den selv også ;)
En fin helg til deg fra meg :)