mandag 14. mai 2012

Livet er fullt av overraskelser.....

Hyggelige overraskelser!!
Jeg hadde fødselsdag før helgen. Årene tikker inn.  Jeg ser på det som et sakte takstameter som stadig stiger.......Ikke noe selskap,(stor feiring ifjor:-))  fredags-pizza med  gaver fra familien!!     Og se hva jeg fikk!! Hespetre og garnvinne??  Det er vel det det heter??
I allefall kan jeg nå lage mine egne superfine garnnøster!!   
Det var en pakke til!! Jeg fikk beskjed om at det hadde vært en ung dame innom som hadde sagt at jeg hadde jobbet med moren hennes!?  Jeg skjønte virkelig ingen ting.  Men i kortet som fulgte med kom forklaringen!!  Ja, vi har jobbet sammen og vi har  tilbragt mye tid sammen!! (Himmelblå-tiden i Brønnøysund.)
Men det å bli LAGET en gave til var veldig uventet!!
Det er ikke så lett å se, men det er to store stykker fleece som er knyttet sammen til verdens mykeste deiligste koseteppe!!  Dette er en helt ukjent måte å lage tepper på for meg, men trenden kommer selvfølgelig fra USA!!  Jo-Ann`s er en kjent formingsbutikk-kjede i Usa. Der har de masse fleece.  Frynsene blir klippet på frihånd og så knytt tett sammen. Knuten heter box-knot.   


Jeg fikk vite at her hjemme finnes det ikke så mye fleece som egner seg, men jeg skal nok sjekke ut hva de har på Stoff og Stil!!
Det varmet veldig at Bente har tenkt på meg, og har laget teppe til meg fordi hun vet jeg er glad i håndarbeid. Hun leser også bloggen min!!:-)
Ha en fin uke,  og selvfølgelig en strålende 17mai!!    AnneK:-)

11 kommentarer:

Quiltefeen sa...

Gratulerer med overstått dag.. :) Det er så koselig å bli husket på, og så flotte gaver du har fått da!! Garnvinnen var jo bare genialt tenkt ut.. :) Jeg har en jeg også, den blir ikke ofte brukt, men kjekt å ha.. hehe.. Kos deg med det flotte teppet og ha en fin dag.. :)

Lappeline ♥ sa...

Gratulerer med overstått bursdag.
Kjekt å få så flotte gaver.....
Heldige du

Ønsker deg en fin dag ...her har vi høst om dagen :(
God 17 mai til deg også

Klem fra Lappeline

Sissel`s syglede sa...

Grattis så mye med dagen :-) Heldig er du som får slike fine gaver. Hadde jeg fått slikt "stativ" hadde jeg hatt et stort problem: Jeg hadde ikke ant hva det var :-))) Skulleønske jeg kunne strikke, men tror jeg holder meg til det jeg kan :-)
Ha ei strålende fin mandag.

Mette sa...

Gratulerer pa etterskudd! Sa artig det teppet var... Har aldri sett noe slikt for. Er det dobbelt? Alltid nyskjerrig pa nye teknikker :-)

Kari sa...

Hallo.....kan jeg si "ditt hespetre" nå? Haha... morsomme presanger. Det teppet så interessant ut du...hvis du kommer over noe fleece som egner seg så del gjerne!!!
Mine prosjekter går fremdeles på små gutte-gensere, men nå strikker jeg en kul pute også!!!
Takk for praten :-)
Klem
K

Merete sa...

Gratulerer med overstått! Et hespetre er superpraktisk, ikke alltid noen er villig til å holde hespen :o) Ha en flott uke og en fin 17.mai (forhåpentligvis med bedre vær enn vi er lovet her i Bergen....). Klem

Linda Aasan sa...

Gratulerer på etterskudd! Garnvinde og nøsteapparat er noe av det kjekkeste jeg har - det kommer du til å få god bruk for!

Gretha sa...

Hei og gratulerer med vel overstått. Det du har fått er en Garnvinne (til høyre) og en nøstemaskin. Hespetre er det man lager hespene på, og det er det få av oss som har. Har foresten fått navn og adresse til en garnbutikk på Island. Litt rotete og garn litt bortgjemt bakerst i butikken, men skal ha mye fint og billig.

STEINKJERRINGA sa...

Heldig er du som får så mye fint og nyttig. Nå skulle jeg ha vært der med Triplexgarnet jeg arvet etter mamma. Det var i sin tid kjøpt på en auksjon etter en butikk som gikk konkurs, og det er mer enn 40 år siden. Fargene er faktisk helt ok, men jeg aner ikke hva jeg skal bruke det til.
Jeg har jo gratulert deg et annet sted, det fikk du vel med deg.
Ønsker dere også en fin 17. mai. Det var artig å sprade på Karl Johan i Nordlandsbunad, må vite...

Synnøve Olava sa...

Hei, og gratulerer med vel overstått... :O) Så flott hespetre du fikk(det er noe jeg ønsker meg også)

Pleddet så veldig spennende ut, har aldri sett er hørt om den teknikken tidligere..., spennende!

Syns vesken i innlegget under var utrolig flott..., spørs om ikke jeg også må herme litt der!


Ønsker deg en strålende 17. mai... :O)

Stubbetufsa sa...

Du har fått ei garnvinne!
Et hespetre er en pinne med to pinner, en i hver ende... til å hespe opp garnet til hesper!
Lykke til! Mye enklere å nøste garnet fra ei garnvinne enn fra to hender.