mandag 28. mai 2012

Mere hageinspirasjon......

  Jeg var ikke helt  forberedt på hva denne utsillingen innebar, men det tok ikke mange minuttene før jeg var helt overbevist om at dette ville bli gøy!! Det var virkelig en fantastisk opplevelse å få gå i 2 dager å suge inn inntrykk.  Masse inspirasjon!! En sånn arbeidsstasjon skulle jeg ønske jeg hadde plass til i hagen!!
 Eller et lite lysthus?? Jordbær  dyrket i høyden!?  Jeg hadde igrunnen lyst til å plukke......

                      En quilt!!
 De forskjellige utstillerne konsentrerte seg ofte bare om en plante. Det vil si, de hadde flere utgaver av samme. Vi har kjøpt mye frø!!
Blå valmuesøster!! Jeg har prøvd! Vanskelig!! men vakker!!
 Hage i 4 etager!?  Veldig dekorativt, men kanskje ikke så realistisk!
En aldeles nydelig iris.....
Her skal det foreviges.....
Jeg landet i Oslo lørdag kveld. Søndag skulle mellombarnet flyttes fra Lillehammer til Volda.  En lang biltur med flyttelas,  i utrolig vakre omgivelser..... For et land vi bor i........

Her er vi på vei ned mot Stryn......
                              Følg med!! Mer fra London og et annet høydepunkt kommer......AnneK:-)

6 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Jeg trengte noe vakkert å se på etter en lang dag med særoppgaver i litteratur og språk. Det er så flott å se på blomster, in natura og på bilder. Er fortsatt spent på fortsettelsen! God natt og ha ei fin arbeidsuke!

Vibekes lille ullne sa...

Så masse fine blomsterbilder fra turen din! Tydelig at det var masse inspirasjon og hente! Moro å møte Kaffe Fassett oppi det hele da, han er jo ganske blomstrende i stoffene sine.

Siden vi fikk bygd om hele hagen i fjor, er det moro å følge med på hva som vokser i år. Vi har kjøpt mer og flyttet litt rundt på ting. Fortsatt en del å gjøre, men vi koser oss. For en gangs skyld har jeg en hage der ikke ugresset har hovedrollen! :)

Kari sa...

Herlige blomsterbilder....så masse man kunne ha lyst på dersom man hadde tid og plass......
Hva mer er det du har på lager da??? Nysjerrigheten pirres :-)...

Linda Aasan sa...

Så mye flott! Har holdt på i hagen i hele dag, men kan ikke akkurat si at det likner... men moro er det lell!

anitra sa...

Masse fine bilder! Lysthus det har jeg jammen lyst på. Skal vise bildene til finansfyrsten, kanskje det blir noe her etterhvert. Ellers riktig god tur videre, må ikke tro jeg er missunnelig, nei! ;0)

Heidi sa...

Så mange herlige bilder! Jeg elsker stilen på engelske hager, og har en drøm om å få litt inn av den stilen i den vesle forhagen vår. Skal nyte alle bildene dine :)