tirsdag 22. mai 2012

Leaf and flower shawl

I fjor sommer var jeg en tur i Stockholm.  Og som alltid er jeg på jakt etter garn eller quiltestoffer. I Gamla Stan, fant jeg en liten garnbutikk og et nøste  med flerfarget garn fikk bli med hjem. Dette nøstet var så fint at det tok lang tid før jeg begynte på det. En eller annen gang i vinter har jeg begynt på Leaf and flower shawl, men det ble liggende.  Men nå har jeg gjort det ferdig!! Dvs det ble faktisk 2. Det minste er mer et tørkle. Fint for kjølige sommerdager!!  Dette mønsteret er pent og greit å strikke. Og med fargeskiftene i garnet ble det enda morsommere.  Det kan tyde på at  når jeg strikker sjal er prosessen  morsomst!?   Jeg prøvde å blokke dem ut på hytta, men har ikke lykkes helt. Så det må jeg nok gjøre på nytt.
Jeg er på reisefot!! Ifjor da jeg fylte 50, hadde mange av vennene mine spleiset på gave.  Imorgen reiser jeg til Chelsea Flower Show i London!!  Vi har billetter til 2 dager, så det blir spennede!! Jeg liker hagebruk, men mer i teorien enn i praksis!?   Jeg er for lat og for glad i forming!! Men vakre hager og blomster er ikke til å kimse av så dette blir stas!! (Jeg har et par andre ting på programmet også:-)
I den anledning fortet jeg meg å sy 2 sminkepunger med "vindu". Istedefor plastposen i sikkerhetskontrollen håper jeg at disse duger!! Å sy i voksduk og plast er litt problematisk, men resultatet ble ok. Med litt bedre tid, skal jeg  nok finpusse på denne ideen.  Jeg har laget lignende tidligere, men da i bare voksduk og vindusplast. Nå er det hvit voksduk på innsiden, stoff på utsiden og gjennomsiktig  plast.  I neste uke drar 31 av medlemmende i Tåsen Quiltelag til Island, så da får jeg også bruk for denne.
Quiltingen av teppet mitt går sin gang!!  Jeg lot det være igjen på hytta, og satser på å bli ferdig i løpet av sommeren. Nå har jeg ramme, riktig fingerbøll og træle på venstre pekefinger!!

Det er snart pinse, mai er deilig med fridagene sine......Kos deg!!    AnneK:-)

9 kommentarer:

Teje sa...

Hi Anne! Your shawls are the most beautiful - summer garden with flowers and leaves! How I enjoy seeing those colours!
x Teje

Mette sa...

Nydelige sjal! Riktig god tur over. Det ser ut til at solen og sommeren er pa vei ogsa!!!

PS: ta med en plastpose ogsa. Her borte insisterer de pa at du ma ha en HELT gjennomsiktig plastpose i RIKTIG storrelse.... Etter min erfaring er de ofte strengere nar man reiser fra England enn fra Norge.

Quiltefeen sa...

Så lekre sjal!! Og så stilige sminkepunger. Genialt å sy med "vindu", den ideen legger seg på minnet :)
Ønsker deg en super tur.. :)

Vibekes lille ullne sa...

Nydelige sjal AK! Veldig sommerlige og fine farger. Regner med at du storkoser deg på blomstershowet. Det er nok utrolig mye flott og spesielt der! :)

STEINKJERRINGA sa...

Kos deg i London og hils reisefølget! Hun skal få brev i posten når jeg får unna eksamen med tiendeklassingene mine. Sjalet ble kjempefint!

Bestemor Drillo sa...

Nydelig sjal! Håper turen din blir trivelig!
God Pinse!
Klem!

anitra sa...

Hei og tusen takk for fin kommentar på min blogg. Kos deg i det store utland! Sjalene dine ble helt fantastiske, fikk du begge to ut av ett nøste? Vi snakkes. God tur også til Island forresten. :0)

Anne (Moseplassen) sa...

Tenker på deg om dagene, håper du har det superdupert på Chelsea, gleder meg til bilder!

Heidi sa...

For noen fantastisk vakre sjal, og kjempeflotte sminkepunger. Smart med gjennomsiktig plast - også når vi ikke skal gjennom sikkerhetskontrollen :)