torsdag 31. mai 2012

Siste dagen i London.....

Hovedmålet for turen til London var Flowershowet, men shopping i denne byen er nærliggende......Jeg hadde peilet meg ut et par steder jeg gjerne ville besøke. 
Det var alle symaskinene som er dekorasjon i denne butikken som fasinerte meg. Det er visst en utrolig fin butikk også, men vi tok bare bilder her.
Jeg har aldri sett så mange gamle symaskiner på en gang, ikke nye heller!!
Liberty stod på lista mi!! Mest for å kikke, men det ble med litt stoff hjem.  Det er masse broderi her og Rowan garn. Det er en spesiell butikk, med mye lekkert......

Jeg liker nok mer blomstrete stoffer i quiltene mine, enn på meg selv.
Fangsten fra Liberty.
                                            Begge fikk nye sommersko!!  (Disse er ikke mine:-) Mine er gule:-)
                                    Lappeideer!?
Hver lørdag er det marked i PortebelloRoad i Nottinghill. Det var masse å handle, men målet mitt lå i PortobelloRoad 290....altså helt i andre enden av gata. 
Denne stoff butikken leste jeg om HER!!   Og jeg bestemte meg for at hit ville jeg. Heldigvis var reisefølget mitt også klar for stoffbutikk, så her hadde vi en hyggelig stund.
(Bloggen jeg linker til anbefales på det varmeste!!  Bildene formidler så utrolig mye!! Dama er spansk men oversettelses hjelp finnes der også!!)
Dette er tynn indisk bomull i masse forskjellige mønstre!! Vanskelig å velge her også!!
Sytilbehør og gamle knapper.
Gamle melsekker og gamle brukstekstiler. Veldig fristende!!

Hyggelig betjening var det også!! Denne butikken har ligget her i 20 år.
 Det ble noen meter med hjem herfra. Foreløpig vet jeg ikke hva jeg skal lage av det.......
Indisk bomull, gammel hvit lin. Og noen gamle knapper..... Denne butikken anbefales!!


Nå er jeg nesten ferdigpakket for å dra til Island. Tåsen Quiltelag er 20 år i år og jubileumsturen går altså dit. Der er det en stor quiltebutikk som selvfølgelig skal besøkes. Jeg håper å få kjøpt med meg islandsgarn også.  Så dette blir spennede. Vi er 31 damer som reiser, quiltebarnet er med, så det blir ekstra hyggelig for mor.......
Ha en fin helg alle sammen!!  Lover å vise bilder fra Island også!!  AnneK:-)

12 kommentarer:

Mette sa...

Sa hyggelig at du har hatt det sa bra her hos 'oss'! Kunne tenke meg en tur til den stoffbutikken selv, jeg... Det blir nok noen London-dager pa meg ogsa i sommer, sa da skal jeg ta meg en tur! Takk for tipset :-) Det blir spennede a se hva du finner pa i hagen na som du har fatt sa mye inspirasjon!

Heidi sa...

Nå lengter jeg tilbake til London! Jeg var der i høstferien, og ble også fasinert av butikken med alle symaskinene. Herlig! Men skulle gjerne visst om butikken du har vært innom. Hvorfor gikk jeg ikke til enden av gata?

Teje sa...

Hi Anne! You have found amazing places!!! Oh those shoes - I hope you got them! And that shop full of beautiful thigns and fabrics - looks like a dream! Thank you for sharing your trip! x Teje

merete sa...

Å, kos deg på turen til Island! Fikk høre mer om den både på NQT og nå da jeg var på oppdrag med en til fra Tåsen. Må jo bare bli en flott tur når så mange flotte damer er med ;-)

Takk for "sy"- tips i London. Bør nok komme meg dit, men ikke i år siden da ville det jo blitt i forbindelse med OL og alt rundt det.

Chase sa...

These antique fabric, buttons are amazing.. Did you buy the liberty fabric? They are amazing.. I never own any, but once I was in N.Y.C and had chance feel the fabric...

I need to find out a way to translate your blog into English... :)

Kari sa...

Lekre stoffer!!! Du får nok komme en tur hit også og gå igjennom alle de indiske stoff-butikkene her.....skal visstnok være et enormt utvalg!

Marit sa...

Ha en flott tur!

Linda Aasan sa...

Så ikke ut til å være noen dårlig avslutning på turen :)

Martina sa...

Hi!​​!
I wrote you yesterday and I noticed that when I answer, in your email address show up as "noreply" ... You can send me your email address? I have searched your blog but I have not found ...

Martina sa...

What a joy it has given me to see that you went to both places!! Great!!
Many thanks for your visits and I am delighted that you enjoyed this wonderful trip to London!
Hugsss!!!

Martina.

Merete sa...

Den butikken med alle smaskinene har jeg sett bilder av på strikkesida på FB, ganske stilig! SKal til London i høst, og her var det jo noen gode tips :o)

Beate sa...

Så herlig å få reise litt, og kjekt å handle med seg, og la seg inspirere :)