fredag 13. juli 2012

Litt malearbeid.....


Alle som eier hus og hytte vet at det medfører arbeid. Hjemme bor jeg i borettslag, så der slipper vi greit unna utvendig vedlikehold.  Men her på hytta vet vi at i løpet av ferieukene, må vi gjøre noe annet enn å bare late oss.  Nå er det heldigvis ikke så ofte vi må male hytta, og vi deler arbeidet på 2 familier. Et uthus og 2 vegger er nå malt.   
Jeg var for noen år siden veldig opptatt av adirondack stoler. Det var før de ble vanlige her i Norge.  Men ved hjelp av internett, fikk jeg kjøpt "mønster" fra Usa.  Min kjære og en kompis lånte en sløydsal en kveld i uka gjennom en vinter.  Da våren kom hadde de laget 2 hver :-)  De er ganske store fordi jeg tror det var litt forvirring over amerikansk og norsk mål på trematerialer......


De trengte sårt litt maling,  og siden jeg er ganske god på småmaling, tok jeg ansvar. Egentlig ville jeg malt dem knallrøde, men da satte handymannen foten ned. Han har litt mer stemmerett enn vanlig siden det er han som har laget dem.
Jeg hadde tilfeldigvis sett en liten annonse fra Jotun i et blad. Med 2 farger, en gul og en grønn.  Årets gulfarge.  Mer skulle det ikke til. (Lett påvirkelig:-)??Jeg synes alltid det er spennende å åpne en ny boks med maling. Se om det stemmer med det jeg har tenkt og håpet utfra inntrykket  den lille lappen hos fargehandleren gir.

Så ta-da!!  Ganske surgul, noe mer synlige enn før.   Jeg synes de ble  flotte !!  Og det fine med maling er at blir man lei, er det bare å finne en ny farge......


Har du lyst til å se noe ekkelt??   Katten er med på ferie!! Hun elsker å være her, men det er en ulempe!!  Flått !! Store ekle..... Søstrene har forbarmet seg over katten og fjernet dem.


         Glad familie spiser middag!!

Det er helg igjen!!  Ferien går mot slutten.....Ha en fin sommerhelg!!  AnneK:-)

9 kommentarer:

Tilonino sa...

Hei hei
Så flotte stoler og fine farge synes jeg. Fikk litt følelse av Key West og det fine hotellet våres når jeg så de.... manger bare sanden og noen palmer....
Badedrakten er fra USA ja :) Den ble kjøpt sommeren 2011. I påsken nå fant jeg en rød med hvite prikker samme merke men litt annen fasong. Og den var nesten gratis 9 USD kostet den.... førpris over 100 USD.... herlig :)
Ellers venter jeg på sommeren. Har jo sett at du har sommer der du er og det er jo godt når du først har ferie. Jeg jobber nå og skal ha litt mer ferie om en stund :) Kjekt å ha noe å se frem til også.
Fortsatt fin ferie og god helg :)
*tine*

STEINKJERRINGA sa...

Superkule, nei, ..gule stoler! Her regner det i dag, og det skal det gjøre i to dager til, så da slipper vi å vanne. Lykke til med neste prosjekt..

drudeblaa sa...

Stolene ble kjempefine. Ser ut som dere har det fint på hytta. Den ene katten vår får også masse flott, mens den andre aldri får. Rart. Kos deg videre.

Heidi sa...

Så stilige stoler og frisk farge!
Joda, vi endte opp på Larkollen i år også. Planen var noen få dager, og da helst i hytte. Men så ville Karoline gjerne bo i telt i år også, før hun drar nedover på jentehyttetur. Da ble alt pikk-pakket med :)

Edny sine puslerier sa...

Det er kjekt å pusse opp av og til, -i alle fall veldig kjekt etterpå;) Den gulfargen var bare nydelig! Koselig blogg du har;) Legger meg til som følger.

Randi's Tanker sa...

Hei og takk for hilsen hos meg.
Denne sommeren blir jeg nok hjemme. Måtte avbestille reisen til Soller, for 28.juli er for tidlig for meg å reise. Kanskje en snartur til et av mine paradis i slutten av september. Vi får se når den tid kommer. Har en billett liggende for 5 ukers ferie på Gran Canaria fra 8.desember, så jeg har i alle fall noe å glede meg til.

Lekre sommerstoler du har fått! Og veldig spesielt at din kjære har laget stolene. Kjekt å høre at du har hatt en fin ferie.

Fortsatt god søndag!

Trines hobby sa...

Stolene ble flotte, artig at de er hjemmelaget:) Her venter vi også på sommeren...glad jeg har en kjekk hobby!

Bjørg Pedersen sa...

Skamkule stoler!!! :-D

Vibekes lille ullne sa...

Hei! :)

klart det er lov å ombestemme seg. Er det ikke noe moro, så er det jo ingen vits. De stolene ble lekre i gult og med stripete puter! Synes det er så lett å velge det trygge hvite, så det er morsomt å se noe annerledes. Flått er det på katten her også, så det er ikke noe uvanlig syn. Men ekkelt er det likevel.

Ha en fortsatt god sommer! Her går turen til Danmark nå :)