mandag 9. juli 2012

Rolige dager......

 Det jeg liker så godt ved å kunne være 3-4 uker på et sted er at det gir ro........Eller mer, det gir meg tid til å sy, strikke, lese eller ikke gjøre noen ting.  Jeg liker ikke å legge så mange planer, ha minst mulig program. Jeg vet at for mange  høres dette avskrekkende ut,  at det ikke skal skje noe hele tiden.
Trekant (60 graders) quilten min kom greit imål. Morsom å sy, og jeg liker resultatet.  Jeg skal ha vanlig vatt, og et stoff fra Stoff og Stil på baksiden.  Det må jeg gjøre når jeg er tilbake i Oslo.

 Søstrene holder på med hjemmespa. Vel å merke når ikke de ligger rett ut på brygga å soler seg. Vi har faktisk hatt mye bra vær!!
Jeg og min kjære tok en avstikker over på andre siden av "fjorden".  Ingrid Bjørnov spilte for 9. året på rad på Hvaler Gjestgiveri. Morsom konsert med veldig god mat  og hyggelige venner etterpå. Gjestgiveriet har et veldig godt kjøkken!! (Litt reklame).
 Shellseaker nr 2 er ferdig. Sort og orange, eller korall??  Den er også strikket i Svale fra Dale og Duo fra Sandnes. Veldig like garn, men med litt forskjellige fargekart.
 Idag har vi plukket denne bollen med kantarell. Jeg blir like glad, når de dukker opp på de vanlige stedene.......
Jeg håper du har fine dager der du er!! Jeg vet at det er skiftende vær i dette landet, men det er det lite å gjøre med....... AnneK:-)  

13 kommentarer:

Linda sa...

Nydelig quilt du holder på med:)
Delig ser den jordbærdrinken ut.
Ja,det er herlig med feriie.jeg begyner til helgen.Kos deg videre,
ha fine sommerdager.

Trines hobby sa...

Kos eg med late sommerdager, det trenger slettes ikke å skje noe hver dag:) Quilten din var sommerlig og fin, den likte jeg!

Teje sa...

Hi Anne! Beautiful summer quilt and really lovely jumper! I miss kanttarells! x Teje

Ann-Mari sa...

Deilige feriedager. Flott teppe du lager.

Linda Aasan sa...

Fin quiltetopp og fin genser! Og fin ferie, høres det ut til :) Kos deg videre!

Tilonino sa...

Så flott den blir quilten din :) Og vet du jeg har begynt å strikke igjen på genseren. Kryss i taket ;) Men jeg har gjort en vri så den blir ikke helt lik mønsteret....... men jeg gleder meg til den blir ferdig :)
Fortsatt god sommer til deg. Nå er jeg på jobb igjen men jeg har enda ferie til gode..... ser frem til det :)
Tine

Bente sa...

Så herlig quilt du holder på med!
Jeg er veldig enig med deg at ferie er å ha god tid til å gjøre det en har mest lyst til.
For eksempel å sy! Nydelig genser også og koselige sommerbilder :)

Vibekes lille ullne sa...

Du er så flink til å sette sammen farger og mønstre i quiltene dine. De blir så vakre! Denne ble skikkelig sommerlig og glad! Høres deilig ut å være så lenge på samme sted synes jeg. Vi har ikke anledning til det, så vi skal farte mellom to hytter med en tur til Danmark i mellom. Blir bra det også.

Flott shellseeker!

Fortsatt god sommer! Klem :)

Mette sa...

A, sa deilig dette sa ut! Vi skal ogsa snart ha ferie med forst en liten utenlandstur og sa far vi ser hva resten av tiden bringer. Deilig a ha noe a se frem til. Vi har jo bare regnet bort hittil, sa det har vaert like greit a jobbe. Men jeg begynner a bli rimelig klar for litt hjemmetid uten noe program!

Quilten blir jo kjempefin!

anitra sa...

Alltid like koselig å titte innom på siden din! Både quilt og genser er veldig fine. Koselig også med både kantarell og spa. Her i huset jobbes det igjen, men skal ha en uke på sørlandet om en ukes tid. Håper jo på litt finvær da. Hils dine og fortsatt god ferie. ;0)

STEINKJERRINGA sa...

Nå er vi hjemme igjen, og jeg raser av gårde på Macen og symaskinen og bilen og er ikke i ro ett sekund. Men - det går seg til. Teppet ble kjempefint og FOR en underholdning dere har hatt! Ta henne med og kom hit en tur, så ordner jeg lokale i den nye kultursalen vår. Når jeg tør pakke ut "nellikene" mine (pakkenellikene), så skal jeg vise alt jeg har kjøpt på Lappemakeriet, Kathrines, Sybutikken i Arendal, Lysthuset i Grimstad, Panduro og tja.... 11 overdeler, tre strikkejakker, en kjole, en bukse ... og ... Du er en racer på strikkepinnene! Fortsatt god ferie i skjærgården.

Marit sa...

Så flott quiltetoppen ble, kjempefin mix av stoffer og farger...
; )

Heidi sa...

Så nydelig quilten ble!
Det er sjelden vi har lang ferie på samme sted, men de to første årene på Larkollen var vi her i fem og tre uker. Det var litt deilig og avslappende. Men stort sett blir det bare en uke om gangen, men er flink til å slappe av uansett :)