søndag 20. januar 2013

Litt av hvert......

 Dagene går!!  Jeg har ikke så mye ferdig å vise.  Det er flere prosjekter på gang, (som vanlig):-) men lite  er ferdig.  Det vil si, jeg har strikket disse sokkene. De skal sendes som en litt forsinket nyttårsgave. Det har på gått en en uformell diskusjon i blogglang, om man strikker for nytte eller lyst. Jeg er definitivt en lyst-strikker, men når det kommer noe nyttig ut av det, er det dobbel glede!! Feks. sokker. Fabel garn og en annen rest fra garnkassene.


Jeg ble lykkelig innehaver av en mini-ipad nå rett etter jul. Jeg bruker macen mye, men et lite nettbrett, feks på senga er supert!! Den måtte selvfølgelig få personlig beskyttelse. Sydd bit for bit og quiltet etter hvert som bitene ble sydd på. Litt av skjelettstoffet mitt måtte med.  Det liker jeg veldig godt!!

Jeg var på kurs igår. Hos Lappemakeriet på Bærumsverk. Det er et Sue Daley teppe som er startet opp. Læreren er Helle Løvenskiold. Hun har jeg ikke gått på kurs hos før, men det var veldig lærerikt og ikke minst hyggelig.
Blomsten idag er en del av Green tea teppet  jeg også holder på med. Dette er den siste blokka jeg har sydd, flere kommer!! Som du skjønner er det nok å holde på med!!  Så ha det fint så lenge!!
                                                               AnneK:-)

12 kommentarer:

Lappeline ♥ sa...

Så mye fint....flotte sokker i friske farger . Det strikkes sokker her også.......jobber med å få ting ferdig her hos meg.
Åh så kjekt med kurs hos Lappemakeriet skulle så gjerne bodd nærmere :) min drømmebutikk
Fin uke ønskes deg
Klem fra Lappeline

Lindas hobbyhjørne sa...

Hjemmestrikka sokker får man aldri nok av og disse var jo fine :)
Så spennende kurs du har vært på og så fint det ble :)
Ha en forsatt fin kveld :)

Ann-Mari sa...

Kjekt med gode varme sokker nå. Flott og fargerikt rede til ipaden. Jeg liker blomsterblokka di veldig godt. Hadde vært gøy å delta på kurs på Lappemakeriet.

Tilonino sa...

Så fint det var alt sammen. Du er flittig synes jeg. :)
Ønsker deg en fin uke
Klem fra tine

Dollandesign sa...

Jag tycker om tygerna som Du har använt när Du sydde Ditt etui till Ipaden. Det blev så fint!

Dollandesign

Teje sa...

Hi Anne! Your new iPad cover is so beautiful! Wonderful socks too, great idea to use two colours like that! x Teje

STEINKJERRINGA sa...

Hvem har ikke vært på kurs på Lappemakeriet? Jeg var fast gjest der minst en gang i uken i fem år. S a v n e r! Når man har garn i mengder, så strikker man fordi man har lyst og for å bruke opp garn, altså en hygge-nytte strikker av sokker og votter og luer og andre ting. Spennende teppe du har begynt på. Helle er flink! Kule og fargefrekke sokker! Klem, Gudrun Se svar i bloggen min..

Tulip sa...

Åh, gode fargerike ullsokker, de så deilige ut!
Og lurt med et pad-etui:) Fint var det!

Anonym sa...

Hej
Det er en god blog du laver, med mange spændende ting. Jeg er blevet vild med den staud du har som starter din side,jeg vil være taknemlig hvis du kunne fortælle hvad den hedder.
venlig hilsen
Judith Olesen
jujo@mail.dk

anitra sa...

Liker godt iPad etuiet. Det ble veldig fint! :-)

anitra sa...

Liker godt iPad etuiet. Det ble veldig fint! :-)

Beate sa...

Heldigvis går nytte og lyst ann å kombinere :)