onsdag 2. januar 2013

Sydd og strikket i 2012

ADVARSEL!! DETTE INNLEGGET KAN VIRKE SOM SELVSKRYT.
Jeg lover, det er ikke meningen. 

Her kommer produksjonen fra 2012.  Det er sikkert noe som mangler. Selvfølgelig ligger det ting som ennå ikke er ferdig.  Det som blir vist her har jeg laget i løpet av 2012.  Litt er bestillinger, noe er gitt bort  og noe har jeg beholdt.  Alt har gitt meg stor glede!!  Og jeg kan se hva jeg bruker lønnen min på!!:-)
Fra øverste høyre hjørne:1.Babyquilt. 2. Fargelek. 3. I vilden sky.
4. Babyquilt. 5. Sue Daley, Under the southern Star. 6. Babyquilt.
7. Brikke. 8. 50 års quilt, 9. 50 års quilt (gaver til venninner.)
  Småting. ca 25 strikkebagger.  Nett med skinnhanker. Div toalettmapper.
 Diverse strikk, det meste er til meg selv. 4 ting strikket i garn fra Island. 3 stykk Shellseaker,  alle er strikket i Lerke.  2 gensere strikket i garn fra Garnudsalget.dk.  Grønn vest, strikket i Felted Tweed fra Rowan.

5 sjal, 4 luer , 2 par sokker, 1 babyteppe, og litt annet  i babystørrelse.

Jeg bør ha som mål i 2013 å bruke av det lageret jeg har, både av stoffer og garn. Det burde være et slags nyttårsforsett.   Jeg håper også at jeg kan klare å gjøre ferdig noe av det som har blitt liggende. Fordi quiltingen nå går som en lek, har jeg mulighet til å klare å sluttføre større arbeider.  Som jeg sa innledningsvis, gir forming STOR glede.  Quiltefia som blogg,  er jeg mer usikker på. Den har også gitt meg mye glede. Ikke minst "blogg-vennene" som jeg stadig har hyggelig kontakt med. Både i Norge og noen få ute i den store verden.  Så jeg håper at 2013 blir et bra år,  både med tanke på formingsprosjekter og alle andre ting!!
                                                   
                      Håper du får en fin start på det nye året!!  AnneK:-)

16 kommentarer:

Beate sa...

Imponerende produksjon! Syns disse innlegga er så kjekke jeg! Kjekt å samle, og se hvor mye fint vi egentlig lager!

Lappeline ♥ sa...

Syntes også du har lagd mye fint og slettes ikke selvskryt dette . Veldig inspirende syntes jeg.
Ha en fin kveld
Klem

Trines hobby sa...

Utrolig mye fint du har laget! Det ligger mange time med koselig håndarbeide bak disse produkta. Ønsker deg et kreativt år:)

Kari sa...

Så flotte ting!!! Og hvorfor skal vi ikke få "skryte" litt av det vi gjør????....spør nå jeg da.... Regner med at produksjonen fortseter.....
Nyttårsklem fra meg :-)

Ida sa...

Wow! Jeg syr for harde livet så jeg kan få leke litt på syrommet igjen:)

Teje Karjalainen sa...

Hi Anne! Your mosaics are beautiful! You have made so many fantastic quilts and I wish I could find time to knit jackets like yours! Great new look in your blog! I try to learn Norwegian - that translator is always 'joking'! Happy New Year! x Teje

Merete sa...

Godt nyttår til deg! Du er jo som vanlig kjempeproduktiv, utrolig mye fint du lager :o)

Farmors sa...

En fantastisk produksjon!!! Så mye fint! Jeg gleder meg til å se dine sokker!

Muffin sa...

Ikke bare har du laget veldig mye, det er det mange som gjør, men at du lager så mye FINT! Det er det sannelig ikke alle som kan! Har kost meg lenge på bloggen din, takk for titten og for all god inspirasjon.

Vibekes lille ullne sa...

Ikke selvskryt, bare fakta! :) Fantastisk produksjon! Særlig imponert over alle quiltene du har fått ferdig i tillegg til alt det flotte du har strikket. Tenk at du jobber i tillegg. Du utnytter tiden godt det er sikkert og visst.

Du er ikke alene om nyttårsforsettet om å bruke fra lager. Jeg har masse å ta av, så ingen grunn til at det ikke skal gå fint, en stund i det minste. :)

Marit sa...

Kjekt å se hele årsproduksjonen samlet. Her er det mye å bli inspirert av!
; )

Linda Aasan sa...

Bøyer meg i støvet! Imponerende produksjon, og veldig mye fint!

Dollandesign sa...

Jag är imponerad av alla de fina saker som Du sytt under året som gått. Det var mycket fint att se på och jag tittar gärna in på Din blogg igen.

Dollandesign

anitra sa...

Har aldri vært i tvil om at du er produktiv, men du verden! Dette er jammen bra. Flink til å variere utseende på bloggen er du og. Imponert er vel det ordet som passer best.

Heidi sa...

Wow! Utrolig mye flott du har laget i løpet av 2012, du har en imponerende produksjon. Bruker strikkebagen jeg skimter på et av bildene mye. Skulle gjerne prøvd meg på en eller flere av samme sort, for har jo alltid mange arbeider i gang.

Anonym sa...

Fenomenal produksjon. Lov å stille seg på ønskelista for 50-årsquilt? Kvinne, Indre Østfold.