lørdag 23. mars 2013

Hvor er våren??


 Det var meningen at sommeren skulle startet nå!!  Palmehelgen betyr vanligvis båtpuss og båtutsetting. Og det igjen fører til at vi kan starte sommersesongen på hytta......
Men denne påsken kan vi skyte en lang pil etter den drømmen.  Så jeg føler meg rett og slett litt snytt. Gradestokken viser 12 blå, og da begynner man IKKE med båtpuss.  Nå har temperaturan steget til 6 blå.  Sola skinner!!
 Så foreløpig blir det bypåske, med hva det kan by på. Det er flere småting, les: lister, malingsflikking, oppryddning etc, etc som kan gjøres.
Restplass.no, Last Minute-reiser osv har blitt sjekket ut, men det som er igjen er dyrt og med lange ventetider så vi dropper det.
 Jeg har garn og stoffer til flere påskeferier, så det er bare å brette opp armene og starte kose seg......
 Dette lille nøste er det som er igjen etter et annet nøste(som jeg ikke tok bilde av). 3 par sokker fikk jeg ut av det. Et par til meg selv i ca str 38 og 2 par i ca str 26. Det vil jeg si var bra. Garnet har jeg kjøpt på Sommerfuglen i København. Noen som vet om det finnes i Oslo område??

 Dette er et nytt par av Inglenook.  Det gikk med akkurat 2 nøster Sterk fra Du store alpakka. Akkurat så bløtt og deilig som sokkegarn bør være. Disse er til å tasse med, på en hytte for en som trenger litt fred og ro og ferie.  Veldig morsomme å strikke.  Jeg liker egentlig ikke å strikke sokker, men nå har jeg strikket flere par denne vinteren. Mulig jeg liker det allikevel??


  På Facebook siden til Hjem (tv-serien) har det vært etterlyst og funnet strikkeplaggene som Oda har brukt i serien. Min blå strikkejakke ble brukt forrige episode (4) og flere har lurt på hvor den kom fra. Til og med den gamle gule koften er det link til mønsteret på. HER. Det er morsomt å se engasjementet til folk som ser på tv!


Mellombarnet som for tiden oppholder seg i Nepal, sendte dette bildet!  Mamma, de har quilter her!!    Ta med med hjem!! 
Det er lørdag, det er helg, det er påske!!  Jeg har fri! Lover å kose meg.......
Det må du gjøre også!!   AnneKari:-)

6 kommentarer:

Trines hobby sa...

Ingen båtpuss eller vårstemning her heller! Sist påske luket jeg blomsterbed og i år har vi 7 iskalde og snø, men det blir vel sommer i år også:) Mye koselig å finne på med strikketøy og syrom fullt av stoff:)
God påske til deg!

Randi Melsæter Pedersen sa...

Vil bare innom med et lite tips; våren er her den! Den er i alle fall i anmarsj. Stort sett snøfritt, sol og fine dager. Men fortsatt veldig kaldt om natten.

Flotte strikketøy du deler med oss. Du imponerer meg stadig!

Ønsker deg en riktig fin påske.

Mette sa...

Tro det eller ei - her SNøR det idag! I England. I slutten av mars. Denne vinteren har vi vel hatt mere sne enn alle de 13 andre jeg har bodd her borte tilsammen. Er virkelig lei, og med de tunge gra skyene sa blir det jo morkt igjen ogsa. NEI! Vi protesterer!!! Men vaergudene gjor tydeligvis som de selv vil. I mellomtiden strikker jeg sokker som jeg har fatt dilla pa i vinter! :-)

Anonym sa...

Ja, påsken blir ikke alltid det man drømmer om. alltid hyggelig å lese bloggen din og se de nye flotte prosjektene.
Drar selv til fjells med sytøy og strikketøy.
Ha en flott påskevæ uansett vær og tempratur
Kari

Anonym sa...

Hej.
Önskar så oppskriften til den blå koftan. Var kan jag hitta den?
Marianne

Tracey Holzer sa...

Hello from Saskatchewan, Canada. I'm participating in the Dreaming of Spring Mini quilt exchange and I'm checking out your blog.