onsdag 13. mars 2013

Ny yndling........

Etter en ganske lang strikkeperiode, ble endelig den nye Imogen Tee genseren min ferdig!!
Den har hengt på meg siden den ble ferdig, og er iferd med å bli en ny yndlingsgenser.
Jeg har i 3 dager vært på kurs med fagforeningen min.  Kurset foregikk på "danske-båten", og bonusen ble noen timer i København igår!!   I like:-)  Og ja, jeg fikk kjøpt litt garn på Sommerfuglen.
Den gamle genseren ble vasket for liten. Nå må jeg passe meg og ikke gå i den samme fella en gang til. Den nye røde, er strikket i Norsk Pelsull fra Hifa. Bra garn å strikke med, jeg kjøpte 4 bunter (100grams),  og brukte 3,5. Så det er et drøyt garn i bruk!! 
 De engang så vakre tulipanene som stod på kjøkkenet, hang med hodet da jeg kom hjem.  Ikke noe vann igjen, stakkars.....
Jeg fikk akutt behov for å spise formiddagsmaten i lysthuset!  Behovet for vår er påtrengende, og det lyse rommet føles veldig vårlig!?

Medlemsbladet fra NQF lå å ventet på meg.  Jeg blir alltid glad når det ligger i postkassa. Jeg lot meg friste av en forside i kiosken på vei hjem, men det var Quiltebladet som ble først lest!! (Kommende helg er det årsmøte i Sarpsborg. Jeg skal ned en tur på lørdag!!)
Det er vel straks tid for å få blomsterfrø i jorda?? Jeg har funnet frem det jeg har fra i fjor.  Må ta sjansen på at de vil spire. Erteblomster er det flest av.
Jeg truer med å bruke Lysthuset til Drivhus! Min kjære stritter!! Så det blir nok brett med små potter, inne i stua som vanlig.

Siste lappesøm! Denne blokka (les: quilt) har dukket opp på mange blogger i det siste!! Jeg hadde tilfeldigvis(heldigvis) mønsteret og dette er starten. Det er en medaliong-quilt, så det er flere rader som skal syes på.
Jeg burde selvfølgelig ha gjort noe annet ferdig, men jeg er en svak person for fristelser, så jeg kunne som vanlig ikke dy meg......
Hvem elsker vel ikke disse fantastiske ranunklene!?  Jeg gjør!!  Håper du har det bra men du venter på vår!!     AnneK:-)

6 kommentarer:

Ruth sa...

Så fin genser du har strikket deg, ja er det ikke rart, når det er noe vi liker godt så blir det som regel laget fler av samme slaget. Nydelig blokk du har laget også. Her er ikke mye vår, akkurat nå laver snøen ned, uff. Jeg sitter med en nyoperert og gipset fot igjen, så det bli ikke mye søm med meg. Håper å ta igjen litt av det forsømte om 4 uker. Ha en fin dag. Klem Ruth :-))

Liv Aagot Syse sa...

Her var det mye vårlig å se på og lese om! Genseren din ble flott, tenker du ikke angrer på at du tok jobben med å rekke opp nå :)

Drude Nygaard sa...

Jammen var det mye fint å se på hos deg i dag. Tenk å ha et lyshuset å møte våren i. Heldige du. Kjempefin genser. D

Lappeline ♥ sa...

Så mye fint hos deg....mye inspirasjon her.
Flotte bilder.
Fin ukeslutt til deg
Klem

STEINKJERRINGA sa...

Du skal aldri gå utenom en fristelse, kan hende den ikke kommer igjen. Jeg fikk akutt behov for å skifte ut mine tulipaner. Gjør det allerede i dag! Her snør vi ned! Koselig og inspirerende innlegg, som alltid..

Anne sa...

Hei, en utrolig fin medaljen til en quilt. Jeg har ikke sett den dør og jeg falt pladask.. Hva heter denne quilten? Takk for en inspirerende blokk