søndag 21. februar 2010

En perfekt helg!!Sett utifra en syglads ståsted, vil jeg påstå at dette har vært en optimal helg!! Jeg var innstillt på en skitur på lørdag, men her i Oslo hadde vi mer fjell-vær enn by-vær....Så jeg gikk for regelen: Grav deg ned i tide. Så jeg holdt meg i kjelleren!! Vinter-swapen min skal avgårde!! Spontant ble det vinterstjerner, men med solgul kant, og baksiden er grønn med masse blomster på.... Ikke noe kjempeavansert, men helt ok.(Den var ferdig før helgen!!) Jeg har frihåndsquiltet hvite stjerner.


Jeg har fått litt dilla på disse strikkebaggene!! Mellomsøster som har vært hjemme i helgen, ville ha turkis med rosa blomster. Den grønne kan Fru H.J få hvis hun vil ha, og den gule er til en hemmelig venn.......
Dette vakre rose-stoffet fant jeg på Panduro på Sandaker. Et typisk sminkepung stoff!! Den med brun kant ble en smule rar i fasongen fordi jeg ikke tok meg bryet med å bruke mønster, den andre er som den skal være. Den skal få bli med den lille quilten til Usa. Jeg har også jobbet med en ny Amish inspirert quilt, men da må du klikke deg inn HER for å se.......

11 kommentarer:

Tulip sa...

Hei igjen.
Ja regnet kanskje med den lille firkanten var pynt:) Takk for infoen!

Ang. pris på gave, synes jeg det må være opp til hver enkelt. Men ikke gjør dette til en kostbar greie...det er ikke meningen. Har sagt til andre at det kanskje kan være en maxgrense oppad til
ca. 100,-
Uansett, hjemmelagde ting kan nesten ikke måles i penger!;)
Ser din venn har laget et innlegg om hvilken stil hun liker. Har du tatt en kikk på det? kanskje noen tips å hente der!;)

Lykke til, jeg regner med du klarer å finne på noe lurt;)
God søndagskveld til deg!

Klem Tulip!

Heidi sa...

Det er best å kose seg inne i sånt vintervær vi hadde i går! Flotte ting du har laget :)

Anonym sa...

Fru H - er det meg? Da sier jeg YyEees......SSSS! tittit

Linda og Lynet sa...

Heldiggrisene som får så fine ting!!
Har endelig tatt fram symaskinen igjen jeg og. Fikk begynt på en toalettmappe igår kveld mens resten av Norge såg på Northugen.

Hvis du registrerer deg her, og klikker på styleboards, får du tilgang til å lage sånne styleboards. Ikke noe fancy, men gøy å leke med! Ikke minst fine ting som ligger der allerede, som er gode fargeinspirasjoner.

Ha en fin kveld!!

Turid Holm Flaa sa...

Så godt å høre at du har hatt ei så perfekt helg. Og så effektiv du er med å lage sånne flotte ting. Liker godt stilen på tinga du lager :-). Ønsker deg ei god uke. Turid

Anonym sa...

Hei.KJEMPE FINT TEPPE.Du er kjempe flink.Nydelige farger.Riktig fine strikkebagger og sminkepunger.Lite med sminken med meg så jeg trur att jeg hålder meg til strikkebagger.Får se om jeg får prøve å sy en slik en gang.Har så mange planer.Ha en kjempe fin uke som kommer.Klem fra Bodil..

Unknown sa...

Tror jeg må prøve å sy en strikkebag, de er fine. Har kjøpt en, men jeg har jo stort sett flere strikketøy på gang, så det hadde vært fint å ha flere. Får se når tiden strekker til :o) De er ihvertfall kjempefine!
Klem

Lise in Norway sa...

Så effektiv du har vært i helgen. Her ble det ikke gjort mye.Englene stoppet opp og det gjorde medaljene også hehe

Ati sa...

Du har jammen vært flittig. Fine strikke poser ble det og!
Lykke til med andre liberated quilt :)

Anonym sa...

Hei, jeg ser at noen som kaller seg fru H har takket ja til den fine strikkebaggen, men hvis den er til meg vil jeg også gjerne takke ja? Dette kan bli morsomt:)
Hilsen Fru RHJ

Carol sa...

Hi Anne.

The wall hanging and other goodies have arrived. Thank you so much. Lovely.