onsdag 17. februar 2010

Heia Norge-Heia Marit!!

-En bukett av yndlingsblomstene mine til Marit Bjørgen for det første gullet hun tar for Norge så langt i OL!!!!!
-Jeg går alltid med strikketøyet mitt i en hvilken som helst pose..... Gjerne med mønsteret stikkende halveis på utsiden. Det havner ofte flere ting i disse strikkeposene,(feks. gamle epler, tyggispakker, blyanter, pastillesker, post etc.etc), men det har funket!! Men idag har jeg snoket, eller litt penere sagt latt meg inspirere av lignende små bagger på nett!!
Så her har jeg sydd en litt mer elegant strikkeveske!! Jeg har laget denne fasongen tidligere, men jeg måtte klø meg litt i hodet, men jeg fant ut av det til slutt. Jeg har til og med fått på en Quiltefia lapp!! Inni har jeg voksduk, som jeg fant på Ålens. Voksduken stiver mer opp, enn hva bare stoff ville gjort. Man kan evt. bruke vliselin. Skal prøve å lage en oppskrift, hvis flere har lyst til å lage den!??
Posted by Picasa

8 kommentarer:

Anonym sa...

Denne var veldig fin! Alt mitt håndarbeid er i plastposer( litt fine da..) Men dette er en super burstagave ide. Igår laget jeg mønster til julemannen, det tok litt tid, men tror det ble rett. tittit

Anonym sa...

Hei.Gratulerer til Marit og Norge.Kjempe fin Strikketøy pose.Flere det som drar med strikking i ett plastnett fra Rema..Det er jeg veldig flink til. Ha en kjempe fin Torsdag.Klem fra Bodil..

Turid Holm Flaa sa...

Hei og god morgen til deg. Nydelig blomster, skjønner godt at det er din favoritt.

Den strikketøy-veska var jo helt super, du er kjempeflink, selv om ordet flink kanskje helst ikke skal brukes så mye. Men den er pen og ser utrolig praktisk ut. Får jo hentet opp akkurat det riktige garnet uten å måtte tømme ut hele veska.
Stor klem fra meg.

Anonym sa...

Hei venninna mi. Det er så koselig å følge med på bloggen din. En fin adspredelse og inspirasjon nå når jeg ligger på sykehus igjen. Den posen/bagen vil jeg gjerne sy når jeg blir bedre. Kanskje med en liten lomme til saks og stoppenål. Supert! Ha en fin dag. Klem fra Randi

Vibekes lille ullne sa...

Nydelige blomster, skjønner godt at de er en favoritt!

En sånn strikkebag har jeg tenkt på lenge og jeg blir veldig glad for oppskrift! Fine farger du har valgt, også så mye mer praktisk og hyggeligere enn en bærepose! :-)

Bestemor Drillo sa...

Og : Heia Tora du er best nå skal det bli OL-fest!
Gratulerer til Marit og Tora!!!
Ha en flott skikveld med skiskyttergutta;) Klem!

Heidi sa...

Hurra for Marit! Og kjempeflott håndarbeidsbag du har laget deg :)

ingeraasheim sa...

selv om det er lenge til jul- kan jeg ønske meg en????- jeg har faktisk mange...poser på en gang selv om posene igjen er samlet i en stooor kurv.Men det er jo det å ha litt mere enn ett prosjekt av gangen,da..