torsdag 4. juni 2009

Hekle,hekle....

Dagene består av, jobbing, spising, hekling og soving!? Og litt andre ting innimellom!! For eksempel å sykle i disse vakre omgivelsene. Dette er på vei ut til et gammelt handelssted, som det bare er gamle steinbrygger igjen av. Det ligger en gård der ute, og det er et av de vakreste stedene jeg har funnet her. Jeg er vel en smule bitt av heklingsbasillen, hvis det går ann å kalle det det. Men det er super gøy, og når man ikke trenger tenke på andre enn seg selv, er det vel fritt fram...... Nå har jeg fått noe å glede meg til, min bedre halvdel kommer på besøk, det blir fint å vise ham Brønnøysund og omegn.... Så her er mitt nye prosjekt. Hvor stort eller hva det blir????? aner jeg ikke!
Blomsterfia!

6 kommentarer:

Stina Ballerina sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min, det satt jeg pris på!

Så utrolig mye fint du lager. Jeg liker også veldig godt Attic24, enig med deg at hun bruker fine farger.

Og takk for tips; skal jammen ta meg en tur på Eske snart og se etter flere voksduker. Jeg betalte 145,- pr meteren hos Ruth66..

inger sa...

-morsomme sekskanter.Jeg vet om et sted jeg skal plukke liljekonvall i helgen- først 2 årsdag imorgen.

Heidi sa...

Nydelige lapper du hekler for tiden! Og du hekler dem sammen etterhvert virker det som - smart!
For en koselig sykkelvei du har funnet deg, og skjønne liljekonvall. Til lørdag skal jeg ut og plukke. Moren min har bursdag, og hun får alltid liljekonvall på dagen sin. Nå blir det feiring lørdag, så håper jeg finner noen som fortsatt blomstrer.
Det blir koselig å få besøk av mannen din!

bodil sa...

Hei Så fint du har heklet Det er veldig populert fortiden og hekle ruter Jeg har også begynt og heklet ett med ruter Mønstret kom ut fra Rauma forje uke. Aina kom hjem fra USA i dag Hun ble så ivrig å se i bloggen din da hun så at du jobbet med tv Hun skal begynne 3 året i Medier og Kominikkasjon. Ha en riktig god helg Bodil

Linda sa...

Så NYDELIG!! Har aldri heklet sekskanter, mulig det må testes etter denne inspirasjonen.
Og hvor er de fine liljekonvallbildene fra? Klarer ikke identifisere:)

Håper det går bra at jeg ga bort nr ditt til en kollega i dag, hun var desperat etter Ylvingentips!

God helg!

Trine sa...

Hallo quiltefia! Så gøy det var med alle de fine stoffene du farget selv! =) I dag skal Ida og jeg til Sweeeeden på shopping og på tirsdag drar vi til Kragerø. Tusen takk for lån av hytte =) Ha en strålende søndag der oppe i nord!