onsdag 10. juni 2009

Stoff i posten!!
Etter at lapper og quiltig ble min store hobby, har jeg alltid sagt at ingen amerikansk film er en god film uten! en quilt!! Skjønner?? Jeg blir alltid blid, hvis det dukker opp et fint teppe i en film... Det kan være et sengeteppe eller at det henger en quilt over en sofa!? Jeg har fått en sending i posten fra Fat Quarter Shop som er tenkt i en quilt jeg så i en ganske ny film, med han kjekkasen fra Greys !? Jeg klarte til og med å få tatt bilder, ikke gode bilder, men jeg har en sjans til å lage omtrent det samme.


Det er de sorte og rød/orange stoffene som skal brukes, rose-stoffet kan bli en kant!? på et annet prosjekt??
De blide jentene hekler!! Jeg har måtte lære flere av dem jeg jobber med å hekle, det er mange i 20-årene som ikke har lært dette på skolen!?, men de er lærevillige, så nå blir det heklet bestemorruter i hver ledige stund.....Denne regnbuen dukket opp mens vi filmet sent igår kveld.6 kommentarer:

bodil sa...

Hei Å det var mye fine stoffer Skal bli kjekkt og se resultat når du blir ferdig. Når jeg var i usa og besøkte Aina så jeg at det var mye brukt med lappe tepper der.Det så ut som dere koste dere nede i båten,der kunne jeg tenkt meg og vært med heklingen min.Kjekt og se at ungdommen kan lære seg hekling.Ha en fin dag.Bodil

Frida sa...

Hei så fine stoffer du har.
Jeg har nettopp lært meg og hekle av bestemoren min og jeg liker det veldig godt, men jeg liker best og sy;)

Ha en go kveld:)
Hilsen Fridajenta

Lappestua sa...

Så mye fint det var å se hos deg. Har ikke vært her før, men kommer garantert tilbake :)

Bente sa...

Nå har jeg lest og sett på alt du har blogget om. Du er utrolig flink og kreativ!!! I tillegg er du en veldig flott jente. :))
Jeg har lagt deg inn på mine favoritter og skal følge med deg fremover. Klem fra Bente

Merete sa...

Flotte stoffer du har kjøpt, spennende å se når teppet blir ferdig:-)

Heidi sa...

Du har helt rett, det er alltid artig når det dukker opp et quiltet sengeteppe i en film eller serie. Og det skjer både titt og ofte.

Veldig artig at du lærer ungjentene å hekle! Klart de også blir bitt av heklebasillen :)