mandag 8. juni 2009

Sola skinner!!Sola skinner og jeg sitter inne på hybelen å syr!!? Hjemme har jeg er super liten Janome som jeg IKKE tok med meg hit opp!? Men jeg har lånt meg et treskeverk av en gammel Bernina 1006. Den funker forsåvidt, og det var utrolig deilig å sy litt igjen!! Frisk?? .....Utgangspunktet for dette som jeg tenker kan bli en sommerduk, var en fat -quater bunke med en serie fra Moda som heter Porcelain. Jeg kjøpte disse deilige stoffene hos Katrine for en god stund siden. De har ligget på "vent" en stund. Jeg bestemte meg for å bruke Hexagon Magic Quilt Template, som fungerer bra. Men jeg ser at jeg bør være nøyere med å få mønsteret i stoffet til å stemme...... Det kan virke som jeg er inne i en stim av sekskanter.... Jeg kuttet masse stoff, begynte å sy, men jeg var ikke helt fornøyd, så jeg bestemte å bringe inn noen hvite sekskanter, og jeg tror det vil gjøre susen?? Ute på sjømerket rett utenfor vinduet mitt, er det 3!! måkeunger. Nå beveger de seg rundt!! Det er faktisk fasinerende å se hvor fort de vokser!

3 kommentarer:

Heidi sa...

Lekker duk du har underveis! Vakre stoffer og spennende å se hvordan linjalen fungerer.

Har kjøpt den hos Kathrine selv, og ser utfordringen med å få mønsteret til å passe. Egentlig tror jeg ikke det spiller noen rolle når arbeidet er ferdig. Du er så produktiv i løpet av hybelukene dine, er helt imponert.

Ha en fin dag! Koselig at sola skinner :)

Yoga-lady sa...

Sola skinner i Tønsberg også!!! Nå er er endelig hjemme, Fin vær, blå himmel og sol og ikke så varmt, rundt 18 grader, Nyyyyydelig!! Har fått ryddet litt etc. og kommet "på plass". Nå må jeg snart ut å kjøpe litt sommerblomster...... snakkes snart. Klem!!

Allison sa...

I love those hexagons! I'm tempted to make one of those quilts, except I should probably finish my pile of started projects first. Thanks for stopping by, and having a translation bar on your blog! :) Allison